WordPress-verkkosivut yrityksellesi

Autamme luomaan yrityksellesi tai organisaatiollesi nopeat ja toimivat WordPress-verkkosivut.

WordPress-verkkosivusto on turvallinen valinta

WordPress on melko selvälläkin erotuksella maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä verkkosivuille. Sitä hyödyntää jopa 43 % kaikista verkkosivuista (lähde: W3Tech). Suosioon on olemassa selvät syyt:

Helppokäyttöisyys – Sisällön päivittäminen WordPressiin on hyvin helppoa.
Saatavuus – WordPressiä tuntevia koodaajia on sekä Suomessa että maailmalla valtava määrä ja kehittäjien verkosto on aktiivinen.
Monipuolisuus – Vaikka WordPressin juuret blogialustana edelleen näkyvät, järjestelmä taipuu nykyään lähes mihin tahansa tarpeisiin ja integroituu muihin järjestelmiin.
Edullisuus – Avoimen lähdekoodin ohjelmistona WordPressissä ei ole lisenssimaksuja. 

WordPress on Suomessakin saavuttanut lähestulkoon standardin aseman verkkosivustojen sisällönhallintajärjestelmänä. Siksi se on hyvin turvallinen valinta CMS-järjestelmäksi.

Mitä kannattaa huomioida WordPress-toimittajan valinnassa?

Suosionsa vuoksi WordPress-järjestelmää tarjoavia toimittajia on Suomessakin valtava määrä (katso esim. Vierityspalkin listaus). Verkkosivustouudistus on useissa yrityksissä markkinoinnin suurin investointi, joten toimittajan valinta on olennaista. Kymmeniä WordPress-verkkosivustoja toteuttaneena tässä ovat vinkkimme toimittajan valintaan.

 • Käytä riittävästi aikaa tarjouspyynnön laatimiseen. Tarjouspyyntö auttaa toimittajia arvioimaan soveltuvuuttaan projektiisi ja saat osuvampia tarjouksia. Selkeät ohjeet tarjouspyynnön laatimiseen löydät Tarjouspyynnön checklist -blogistamme.
 • Täsmennä, mitä haluat tehdä itse. Useimmiten asiakkaan vastuulle jäävät sivuston sisällöt ja kenties sisällönsyöttö. Nämä voivat olla yllättävän aikaavieviä ja vaativat nekin ammattiosaamista.
 • Vertaile eri projektimalleja. Pienemmät projektit tehdään yleensä kiinteällä hinnalla, suuremmissa projekteissa hinta saattaa tarkentua suunnittelun jälkeen. Kiinteä hinta on tietysti ostajalle selkein, mutta se myös sitoo toimittajan käsiä. Silloin tehdään vain ennalta määritetyt toiminnallisuudet. Jos et ole osannut jo tarjousvaiheessa kaikkia vaadittavia toiminnallisuuksia ja tavoitetasoa täsmällisesti määrittää, niitä ei välttämättä voida kiinteällä hinnalla myydyssä projektissa toteuttaa ilman erillisveloitusta. Growth Driven Design -mallissa puolestaan verkkosivustoa kehitetään palanen kerrallaan, dataa hyödyntäen.
 • Vertaile teknisiä valmiuksia. Kuinka monta kehittäjää toimittajalla on ja kuinka kokeneita he ovat. Onko heillä kokemusta haluamistasi ominaisuuksista, esim. Gutenbergistä tai SEO-työkaluista.
 • Katso toimittajan referenssit vastaavankokoisista projekteista ja juttele muiden ostajien kanssa. Saat paremman ymmärryksen, millaista jälkeä toimittaja tekee ja millaista yhteistyö heidän kanssaan on.
 • Katso referenssit yhteistyömallista. WordPress-verkkosivustoja voidaan myös toteuttaa useamman toimiston yhteistyönä. Tyypillisesti esim. design ja koodaus saattavat tulla eri toimittajilta. Ovatko toimittajat aiemmin työskennelleet tällä mallilla ja miten he varmistavat ettei toimitukseen jää aukkoja?
 • Hyödynnä nykyisen saitin dataa. Usein vanhasta sivustosta halutaan kiperästi eroon, mutta silläkin on paikkansa. Esimerkiksi vanhan sivuston sisältö- tai nykytila-analyysi voi tuoda arvokasta tietoa, jota uudistuksessa kannattaa hyödyntää. Liian usein verkkosivustojen uudistuksessa poistetaan toimivia sisältöjä ja toiminnallisuuksia. Web-analytiikan hyödyntäminen auttaa ymmärtämään, missä sivustouudistuksen todellinen potentiaali on.
 • Suunnittele myös uudistuksen jälkeistä aikaa. Mitä muita palveluita tarvitset jatkossa? Tyypillisesti yhteistyö toimittajan kanssa jatkuu jatkokehitys- ja ylläpitoretainerin parissa, mutta useat WordPress-toimistot tarjoavat muitakin palveluita sisällöstä mainontaan.

Miksi WordPress-verkkosivut Paper Planesilta?

Olemme kuluneen vajaan 10 vuoden aikana toteuttaneet kymmeniä erikokoisia WordPress-sivustoja. Kaikilla kehittäjillämme on useiden vuosien kokemus WordPress-sivustojen luomisesta. Näin pystymme varmistamaan, että saat parhaita käytäntöjä vastaavan sivuston, joka on nopea, näyttävä ja helppo päivittää.

Korostamme asiakaspalvelun merkitystä ja haluamme, että asiointi kanssamme myynnistä julkaisuun ja sen jälkeiseen aikaan on miellyttävää ja joustavaa. Lopputuloksena on sivusto, jonka kehitysaikataulu ja budjetti pysyvät sovitussa.

Meiltä saat WordPress-sivustot avaimet käteen ratkaisuna. Hallitsemme koko kehityskaaren, eli:

 • Määrittelytyö
 • Informaatioarkkitehtuuri ja rautalankamallit
 • Visuaalinen suunnittelu
 • Front-end- ja back-end-kehitys
 • Analytiikkapalvelut
 • Sisällöntuotanto ja sisällönsyöttö monikielisesti.

Toteuttamamme WordPress-projektit ovat tyypillisesti investoinniltaan 15 000-50 000 €. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeistanne!

Kysy lisää WordPress-verkkosivustoista

Ota yhteyttä niin kerromme, miten teet onnistuneen verkkosivustouudistuksen WordPress-alustalla.

Anu Raitio-Huopaniemi
+358503047222
anu.raitio-huopaniemi@paperplanes.fi