Trendikatsaus

Markkinoinnin trendikatsaus antaa uusia ideoita niin sisällöntuotannon kuin strategisen suunnittelun tueksi.

Trendikatsaus tuulettaa ajatuksia ja ruokkii luovuutta

Kaipaatko sinä tai tiimisi uutta potkua tekemiseen? Mikäli ideat kiertävät kehää ja tekeminen takkuaa, tarvitsette uutta inspiraatiota. Maailman suuria ja pieniä virtauksia esittelevä trendikatsaus-workshop on täsmäisku tylsyyttä vastaan – kuin c-vitamiinia suoraan suunnittelijan suoneen.

Trendikatsaus soveltuu erityisen hyvin päivittäisen markkinoinnin ja viestinnän tekijöiden työn mausteeksi, mutta se antaa paljon myös kauaskantoista strategista työtä tekeville.

Millainen trendikatsaus on?

Paper Planesin vetämä trendikatsaus on 0,5–1 päivän mittainen virkistävä workshop-päivä, jossa käydään läpi trendejä maailmalta. Käytämme maailman johtavien brändienkin suosiman TrendWatching-yhteisön kehittämiä valmiita template-malleja. Mallit esittelevät niin koko maailman tasolla vaikuttavia megatrendejä kuin pienempiä niche-ilmiöitä, ja suhteuttavat niitä toisiinsa.

Trendikatsaus-workshop räätälöidään tarpeenne mukaisesti: päivittäisen sisällöntuotannon tueksi, tiimin iloksi ja inspiraatioksi, tai strategisen suunnittelun tueksi. Trendikatsaus on nopeasti toteutettava ja kevyt, mutta taatusti antoisa workshop. Se antaa osallistujille mahdollisuuden peilata työtään ja maailmantilannetta innostavalla tavalla.

Miksi trendikatsaus Paper Planesilta?

Joskus käy niin, että suunnittelu- tai ideointipalaveri tuottaa tukun lennokkaita muistiinpanoja ja suttuisia post-it -lappuja – mutta ei lopulta yhtäkään konkreettista toteutusta. Ideointihuuman laannuttua ajatukset voivatkin tuntua irrallisilta, itsestäänselvyyksiltä tai epärealistisilta toteuttaa.

Niin ei käy meidän kanssamme. Emme usko onttoon idistelyyn, vaan (loppu)tuloksiin. Paper Planesin kokeneiden strategien vetämissä trendikatsauksissa syntyvät ideat ovat jalostettavissa workshopien kautta eteenpäin. Kuljemme halutessasi koko matkan ideasta julkaisuun asti.

Kaipaatko lisämaustetta suunnitteluun? Ota rohkeasti yhteyttä.

Anu Raitio-Huopaniemi
+358503047222
anu.raitio-huopaniemi@paperplanes.fi