TriplaWorkery – Ainutlaatuisille toimistoille arvoisensa sivusto

Tripla Workery tarvitsi verkkosivuston, joka markkinoisi upeita toimistotiloja uusille vuokralaisille. Lopputuloksena on ilmava ja selkeä sivusto, joka esittelee toimistojen tarinan.

Uusi sivusto vuokralaisten houkuttelemiseen

Tripla Workery on Suomen oloissa ainutlaatuinen toimistokiinteistö. Se sijaitsee Pasilan rautatieaseman ja kauppakeskus Mall of Triplan yhteydessä, joten tiloihin on helppo saapua lähes mistä hyvänsä. Mall of Triplan laajat palvelut ovat vain hissimatkan päässä. Lisäksi kiinteistössä on kiinnitetty erityistä huomiota vastuullisuuteen. Tripla Workeryllä onkin mm. LEED Platinum sertifikaatti, kaksi viherpihaa ja oma kasvihuone.

Tripla Workery tarvitsi verkkosivuston, jonka tarkoituksena oli toimia käyntikorttina sekä markkinointialustana tuleville potentiaalisille toimistovuokralaisille. Tavoitteena oli kertoa kattavasti ja houkuttelevasti uusista tiloista sekä kiinteistön sijainnista, palveluista ja vastuullisuudesta.

Verkkosivuston suunnittelu

Projekti käynnistyi taustatutkimuksella, mm. avainsanatutkimuksella ja kevyellä kilpailijaseurannalla. Näiden lopputulemana saimme tarkemmin määriteltyä sivuston tarpeita ja vaatimuksia.

Visuaalinen ilme noudatteli Tripla Workeryn brändiohjeistusta, jota projektin myötä täydennettiin. Ilme on modernin ilmava, asiallinen ja dynaaminen. Kuvat tiloista puhuvat puolestaan ja kevyet animaatiot luovat viimeistellyn vaikutelman. Kuvavalinnoissa, UI-suunnittelussa ja sisällöissä korostetaan kohteen laajaa palveluvalikoimaa ja saavutettavuutta.

Sivusto toteuttiin WordPress-alustalle. Sivusto latautuu nopeasti ja sen sisältöjä on tarvittaessa helppo päivittää. Luonnollisesti sivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

Projekti oli hyvin suunniteltu ja etenemisvaiheet olivat koko ajan selkeästi tiedossa. Yhteistyö oli mukavaa ja kaikki projektissa mukana olleet henkilöt osoittivat laadukasta osaamista sekä luovuutta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!

Catarina Forsblom, Newsec

Tehokas sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto hoidettiin äärimmäisen suoraviivaisesti. Järjestimme tunnin haastattelun Newsecin markkinointi- ja kohdeasiantuntijoiden kanssa ja kävimme kohta kohdalta läpi tärkeimmät asiat vuokrauskohteesta. Tämän jälkeen teimme hieman yleistä taustatutkimusta, jonka jälkeen siirryimme suoraan kirjoitustyöhön. Kirjoitustyössä luonnollisesti hyödynnettiin avainsanatutkimusta, jotta sivustosta saatiin hakukoneoptimoitu.

Koska sivuston design oli jo hyvässä vaiheessa, teimme sivuston tekstit suoraan Figmaan. Näin asiakkaan ei tarvinnut erikseen vertailla tekstejä ja designia keskenään vaan saimme esitettyä kerralla selvän vaihtoehdon. Prosessi nopeutti myös sisällönsyöttöä, koska tekstit oli helppo sijoittaa oikealle paikalleen myös WordPressiin.

Kirjoitimme tekstit samalla kertaa sekä suomeksi että englanniksi.

Yhteistyö Paper Planesin kanssa toimi sujuvasti ja aikataulussa.

Terttu Peltonen, Newsec

Tutustu Tripla Workery -sivustoon