Digi­markkinoinnin huippu-osaajat parantavat tuloksia

Digimarkkinointitoimisto, joka takaa tulokset. Olemme erikoistuneet B2B-yritysten digimarkkinoinnin ratkaisuihin ja toimimme aina räätälöidysti, avaimet käteen -periaatteella.

Digimarkkinointi strategiasta toteutukseen

Olemme tehokas digimarkkinointitoimisto, joka täydentää oman markkinointitiimisi osaamista. Kun haluat lisää liidejä, myyntiä ja mitattavuutta digitaaliseen markkinointiin, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Analysoimme yhdessä tilanteesi ja teemme ehdotukset kampanjoista tai jatkuvasta digimarkkinoinnin palvelusta. Olemme erikoistuneet B2B-puolen yrityksiin ja palveluihin.

Some-markkinoinnilla tavoitat pienetkin kohderyhmät tehokkaasti

Maksullinen markkinointi sosiaalisessa mediassa on tehokas tapa generoida liidejä ja kohdentaa sisältöjä kohderyhmille. Tarkan kohdennattavuuden ansiosta käytät markkinointibudjettisi vain niihin yleisöihin, jotka ovat liiketoimintasi onnistumisen kannalta kaikkein tärkeimpiä.

Asiantuntijamme ovat kartalla jatkuvasti muuttuvista työkaluista ja mainosmuodoista. Niinpä yrityksenne mainonnassa hyödynnetään niin ajattomia parhaita käyntäntöjä kuin viimeisimpiä kikkoja.

Toteutamme mainontaa seuraavissa sosiaalisen median kanavissa:

Case

Esimerkki tehokkaasta digimarkkinoinnista: Caverion

Caverion Suomen digimarkkinoinnin kokonaisuuteen on kuulunut niin hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia, web-analytiikan seurantaa, ohjelmallista ostamista kuin inbound-markkinointiakin. Näiden avulla olemme kehittäneet brändin tunnettuutta, asiakaskokemusta ja liidien määrää jo vuodesta 2017 lähtien. Yhteistyön hedelmänä Caverionin saamien kuukausittaisten yhteydenottojen määrä on kasvanut useita kymmeniä prosentteja.

Lue koko case
Hakusanamainonta

SEM eli hakusanamainonta kerää liidejä ympäri maailmaa

Google Ads -mainonta on kustannustehokas tapa tavoittaa kohderyhmäsi niin Suomessa kuin globaalisti ostopolun eri vaiheissa. Saat siis tuloksekkaita ja huippuunsa viilattuja hakukampanjoita, joita seuraamme ja optimoimme jatkuvasti. Tavoitteellisen tekemisen varmistaa kattava raportointiin, jotta kampanjasta saadut opit saadaan hyödynnettyä.

Hakusanamainonta ei toki rajoitu pelkkiin hakutulossivuihin, vaan Google Ads -työkalun kautta pyöritämme mm. display-mainontaa, retargetointia sekä YouTube-mainontaa.


Tiimipalaveri viiden digimarkkinointiosaajan kesken

Teemme sinulle tuloksia digimarkkinoinnin keinoin

Kaipaatko hyviä ja luotettavia tekijöitä? Kokenut tiimimme koostuu digimarkkinoinnin konkareista, joilla on keskimäärin yli kahdeksan vuoden kokemus alalta. Voit siis huoletta haastaa meidät tehostamaan toimintaasi. Paiskaa meille vaikkapa Google Ads -tilisi: löydämme kyllä keinot painaa konversiohinta kohti lattiaa.

Pyydä meiltä tarjous

Muut palvelut