HubSpot-käyttöönotto

Sujuva ja tehokas prosessi HubSpot-työkaluiden käyttöönottoon organisaatiossasi.

Miksi HubSpot?

HubSpot on paljon enemmän kuin vain markkinointityökalu; se on kokonaisvaltainen liiketoimintajärjestelmä. HubSpot tarjoaa ratkaisun hankalien integraatioiden ja monimutkaisten järjestelmien viidakkoon, sillä siinä kaikki on yhdessä paikassa ja samalla helposti saatavilla. Sen intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekee jokaisesta työtehtävästä nautinnollisen kokemuksen.

HubSpot on suunniteltu skaalautumaan. Oli yrityksesi pieni tai suuri, HubSpot kasvaa ja kehittyy rinnallasi. HubSpotin vahvuutena on myös sen kyky integroitua saumattomasti useimpiin palveluihin. Näin se mahdollistaa tehokkaan työnkulun. Lisäksi se tarjoaa selkeän datan myynti- ja markkinointitiimisi suorituksesta, jolloin voit tehdä viisaita päätöksiä.

Mitä HubSpot-käyttönottoprojekti pitää sisällään?

HubSpotin käyttöönottaminen ei ole pelkkä tekninen projekti, vaan se on investointi yrityksesi tuottavampaan tulevaisuuteen. Jokainen yritys on uniikki, niinpä käyttöönottoprojektimmekin ovat. Tyypillinen käyttöönotto sisältää muun muassa seuraavaa:

  • Prosessien määrittely: Määrittelemme yhdessä markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun prosessit ja toteutamme ne HubSpotissa.
  • Datamigraatio: Tuomme olemassa olevan asiakasdatan HubSpotiin vaivattomasti ja turvallisesti.
  • Kanavien integrointi: Yhdistämme some- ja mainontakanavasi HubSpotiin.
  • Datamallinnus: Luomme selkeän ja tehokkaan datamallin, joka tukee liiketoimintaasi.
  • Järjestelmäasetukset: Varmistamme, että järjestelmä on GDPR-yhteensopiva ja toimii kaikin puolin optimaalisesti.
  • Käyttäjäroolien, mallipohjien, automaatioiden ja sivustolomakkeiden luominen: Räätälöimme HubSpotin vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.
  • Koulutus: Annamme tiimillesi tarvittavat työkalut ja tiedot HubSpotin tehokkaaseen käyttöön.

Tukea HubSpotin käyttöön

Meidän tehtävämme ei pääty vain HubSpotin käyttöönottoon. Koulutamme tiimisi kattavasti, jotta he ovat valmiita sukeltamaan HubSpot-maailmaan ja hyödyntämään järjestelmää tehokkaasti. Ymmärrämme myös, että kysymyksiä ja tarpeita voi ilmetä pitkään käyttöönoton jälkeenkin. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvaa tukea.

Voit luottaa siihen, että olemme saatavilla silloin kun apua tarvitaan, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Miksi valita meidät?

Olemme HubSpot Platinum Solutions Partner, mikä kertoo ammattitaidostamme ja sitoutumisestamme laatuun. Vuosien kokemuksemme HubSpotista on opettanut meille sen läpikotaisin, ja voit olla varma siitä, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua. Ymmärrämme myös, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, jolla on omat erityiset tarpeensa ja haasteensa.

Olemme joustavia ja mukaudumme näihin tarpeisiin varmistaen, että palvelumme vastaa juuri sinun odotuksiasi. Lisäksi, kun kyse on kasvumarkkinoinnista, tarjoamme laajan valikoiman palveluita saman katon alta, joten voit luottaa siihen, että kaikki tarvittava on saatavillasi.

”Paper Planes teki HubSpotin koulutuksen ja käyttöönoton poikkeuksellisen vaivattomaksi ja helpoksi. Suosittelemme heitä lämpimästi kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta ja ammattitaitoa.”

Aleksi Turulin
, Marketing Manager, Netox Oy

 

HubSpot-verkkosivustot

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista koodareista, jotka ovat erikoistuneet HubSpot-sivustojen luomiseen. Heidän laaja kokemuksensa takaa, että saamme aikaan sekä tehokkaita että visuaalisesti näyttäviä sivustoja. Monipuolisuutemme on yksi vahvuuksistamme. Olitpa sitten uudistamassa nykyistä sivustoasi, siirtämässä olemassa olevaa sivustoasi HubSpotiin tai haluat luoda kokonaan uuden sivuston, olemme täällä auttamassa. Voit luottaa siihen, että projektisi hoidetaan sujuvasti alusta loppuun saakka.

Lue lisää HubSpot-sivustoista

Pyydä tarjous HubSpot-käyttöönotosta

Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi ja summailemme käyttöönoton hinnan.

Anu Raitio-Huopaniemi
+358503047222
anu.raitio-huopaniemi@paperplanes.fi