Nortalin verkkosivut syntyivät saumattomalla yhteistyöllä 

Nortal tarvitsi näyttävät ja nopeasti valmiit verkkosivut, jotka antavat uudistuneelle brändille etumatkaa kilpailijoihin. Lopputuloksena on yrityksen kansainvälisyyttä heijastava WordPress-sivusto, jota on helppo käyttää ja muokata.

Tavoitteena uudistuneen brändi-ilmeen mukaiset verkkosivut

Nortal on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, joka digitalisoi julkista sektoria Suomessa ja maailmalla. Yhtiö rakentaa kansalaisille saumattomampaa yhteiskuntaa suoraviivaistamalla tietoteknisiä prosesseja.

Nortal halusi uudistaa brändi-ilmeensä ja verkkosivunsa vastaamaan sen monikansallista nykytilaa. Tavoitteena on luoda maailmanluokan brändi sekä sille arvoisensa verkkosivut, jotka houkuttelisivat asiakkaita ja tukisivat myyntiä. Sivuista toivottiin helppokäyttöiset sekä hakukoneille ja mobiililaitteille optimoidut.

Tiivis aikataulu edellytti saumatonta yhteistyötä

Uudistuksessa myllättiin koko sivusto ja brändi uusiksi. Projekti muodostui kolmesta osasta: Paper Planesin informaatioarkkitehtuurista ja rautalangasta, Bondin brändi-identiteetistä ja visuaalisesta ilmeestä sekä Paper Planesin teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Kokonaisuus haluttiin maaliin vain kolmessa kuukaudessa.

Napakka aikataulu edellytti selkeää jaottelua projektin aikana toteutettaviin ja jatkokehitykseen jätettäviin asioihin. Lisäksi tarvittiin rautaista projektinhallintaa sekä saumatonta yhteistyötä asiakkaan ja bränditoimiston kanssa.

Päätökset piti tehdä nopeasti. Esimerkiksi informaatioarkkitehtuurille oli varattu hyväksymisineen viikko ja rautalangalle kolme viikkoa. Visuaalisen ilmeen vahvistuttua tekninen toteutus saatiin sekin vauhdilla valmiiksi ja sivut julki aikataulussa.

Lopputuloksena visuaalisesti näyttävät WordPress-sivut

Tiiviin yhteistyön tuloksena syntyi uutta brändiä kunnioittava WordPress-sivusto, joka ilmentää Nortalin kansainvälisyyttä sekä saumattoman yhteiskunnan missiota.

Aikaisempaan sivustoon nähden uusi saitti on tekninen kehitysaskel lähes kaikilla mittareilla. Sivuston latausnopeus, mobiilioptimointi sekä SEO paranivat huomattavasti. Modulaarisen rakenteen ansiosta sisällön päivittäminen on helppoa.

Verkkosivu-uudistuksen toteuttaminen WordPressillä mahdollistaa ketterän jatkokehittämisen tulevien tarpeiden mukaan. Tuloksekas yhteistyömme vakuuttikin Nortalin jatkamaan myös sivuston kehittämistä kanssamme kuukausipohjaisena palveluna. Sitä on täydennetty erillisprojektein, kuten HubSpot-käyttöönotto ja HubSpot-lomakkeisiin siirtyminen.

Tutustu Nortalin verkkosivustoon