Sisällöntuotanto

Ilman huolellista sisällöntuotantoa paraskaan strategia ei tuo tuloksia.

Mihin erinomaisia sisältöjä tarvitaan?

Hyödyllinen ja oivaltava sisältö vahvistaa muistijälkeä yrityksestä, rakentaa brändikuvaa ja sitouttaa asiakkaan. Sisältöjen avulla yritys voi opettaa, viihdyttää ja tuoda esille asiantuntijuuttaan.

Sisältöä ei kannata kuitenkaan tuottaa vain tuottamisen ilosta, sillä sisältöähkyn aikakaudella erottautuminen on kilpailukyvyn elinehto.

Silti monen yrityksen ääni hukkuu samanlaisten viestin tulvaan, ja arvon tuottamisen sijaan yritys päätyykin täyttämään vain tilaa.

Siksi on tärkeää, että tuotetut sisällöt ovat kohdeyleisöään puhuttelevia, hyödyllisiä ja monipuolisia.

Sisällöntuotannon hyödyt

Kun sisällöt palvelevat asiakastasi, tuottavat ne tulosta myös yrityksellesi.

  • Huolellisesti suunnitellut, vaikuttava sisällöt laajentavat sivustosi hakukonepintaa ja generoivat liikennettä
  • Saat enemmän ja laadukkaampia kävijöitä ja todennäköisempiä ostajia sivustollesi
  • Kävijät konvertoituvat todennäköisemmin
  • Säästät esimerkiksi asiakaspalvelun resursseja varmistamalla, että asiakkaat löytävät itse ratkaisun mahdollisiin ongelmiin

Silloin kun oma aika ei riitä erinomaisten sisältöjen tuottamiseen, ulkoistettu sisällöntuotanto pelastaa.

Ulkoistamalla sisällöntuotannon saat:

  • ammattitaitoisen joukon sisällöntuottajia, jotka varmistavat, että oikeanlaiset sisällöt tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan.
  • kustannustehokkaan prosessin, joustavuutta ja jatkuvuutta tekemiseen.

Miten sisällöntuotanto käytännössä toimii?

Sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin on monipuolinen prosessi, jossa kirjoittamisen luovat ja tekniset puolet kulkevat käsi kädessä: toisaalta tyyli ja aiheet, jotka pitävät lukijan otteessaan, ja toisaalta hakukoneoptimointi, ristiinlinkitys ja muut sisällön leviämisen varmistavat seikat.

Me autamme sinua tuottamaan muun muassa seuraavanlaista sisältöä, jolla saat äänesi kuuluviin.

Verkkosivuston sisällöt ja UX-copywriting

Verkkopalvelun uudistus on oiva paikka tarkastella sisältöjen toimivuutta niin liikenteen generoinnin (SEO) kuin vaikuttavuudenkin kannalta (jaot ja konversiot).

Osaavat copywriterimme tekevät sivustosi teksteistä hakukonelöydettävämpiä ja miellyttävämpiä lukea.

Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri merkitys.

Blogikirjoitukset

Verkkosisältöjen kulmakivi on blogikirjoitukset.

Blogikirjoitukset laajentavat sivustosi hakukonepintaa ja tuovat siten enemmän kiinnostuneita kävijöitä sivustolle.

Yhdentekeviä blogikirjoituksia on kuitenkin jo netti täynnä, joten laatuun kannattaa panostaa. Autamme kirkastamaan ajatuksesi ja hoidamme kirjoitustyön puolestasi.

Liidimagneetit, oppaat ja muut laajemmat kokonaisuudet

Oppaat, white paperit, tutkimusraportit ynnä muut yhteystietoja vastaan luovutettavat kokonaisuudet auttavat keräämään potentiaalisten ostajien yhteystietoja.

Yhdistettynä remarketing-mainontaan, sähköpostimarkkinointiin ja muihin automaatiotyökaluihin, tämä on hyvä tapa generoida ja kypsyttää liidejä myynnille.

Videot

Yhä suurempi osa verkossa kulutetusta sisällöstä on videota – myös mobiilissa. Videoiden avulla voi kertoa tarinoita, herättää tunteita ja kasvattaa yrityksen tunnettuutta.

Erityisesti sosiaalisessa mediassa video on kaikkein tehokkain tapa välittää tietoa ja luoda mielikuvia.

Autamme konseptoimaan videot ja puhallamme tarinoihin elämää.

Vastaamme videoiden käsikirjoituksesta ja tuotannosta yhdessä osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Powerpoint- ja keynote-esitykset

Olipa yleisönä asiakkaat, sijoittajat, media tai työntekijät, loogisesti etenevällä ja visuaalisesti tyylikkäällä esityksellä välität viestisi yleisölle tehokkaammin.

Parhaaseen lopputulokseen päästään yleensä esityksen suunnittelu kahteen työvaiheeseen: kalvojen suunnitteluun ja kalvojen taittoon. Suunnitteluvaiheessa luodaan esityksen runko ja käsikirjoitus, joiden pohjalta valitaan kalvoilla näytettävät asiat. Taittovaiheessa esitys saa viimeistellyn visuaalisen muodon.

Voimme tarvittaessa myös luoda yrityksesi yritysilmeen pohjalta koko henkilöstön käyttöön sopivan PowerPoint-templaten eli mallipohjan

Infografiikka

Infografiikka on piristävä ja uusia ajatuksia herättävä tapa visualisoida numeerista tietoa. Mikäli sinulla on uutta tutkimustietoa, yksi parhaista tavoista herätellä yleisöä lukemaan sitä on tuottaa infografiikkaa.

Luomamme infografiikat kiteyttävät tärkeimmät viestisi mielenkiintoiseksi ja vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tuomme tarinankerronnan avuin esiin yrityksesi vision, saavutukset tai vaikkapa onnistuneimmat asiakascaset.

Huomiota herättävät infografiikat taipuvat myös erinomaisiksi sosiaalisen median nostoiksi.

Autamme mielellämme sekä tutkimustiedon läpikäynnissä että visuaalisessa suunnittelussa.

Podcastit

Suureen suosioon nousseet podcastit ovat internetin kautta jaeltavia radio-ohjelmia.

Autamme sinua konseptoimaan yleisöä kiinnostavan podcastin ja tuottamaan sen laadukkaasti.

Kuuntele esimerkiksi Caverionin kanssa toteuttamamme Kohti hiilineutraali yhteiskuntaa -podcastia.


Miksi sisällön­tuotantoa Paper Planesilta?

Taitava ja teräväkynäinen sisällöntuotantotiimimme koostuu alansa konkareista, jotka luovat laadukasta ja kiinnostavaa luettavaa aiheesta kuin aiheesta. Teemme sisältöä niin suomeksi kuin englanniksikin.

Näin varmistamme erinomaiset ja oivaltavat sisällöt:

  • Toimiva ja tehokas yhteistyömallimme takaa, että sisältöihin päätyvät faktat ovat oikeassa järjestyksessä, ja että asiantuntijat saavat äänensä kuuluviin. Haastattelemme, kristallisoimme, iteroimme ja viilaamme.
  • Kaikki tuottamamme teksti kulkee tarkan laaduntarkastuksen läpi. Näin varmistamme, että läpi ei sujahda mitään keskinkertaista.
  • Syvällinen SEO-ymmärryksemme varmistaa, että jokainen tuottamamme teksti on parhaassa mahdollisessa terässä lisäämään näkyvyyttäsi ja kasvattamaan verkkosivustollesi tulevan liikenteen määrää.

Kysy lisää tai pyydä tarjous sisällön­tuotannosta

Muut palvelut