Sisällöntuotanto

Ilman huolellista sisällöntuotantoa paraskaan strategia ei tuo tuloksia.

Sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin on monipuolinen prosessi, jossa kirjoittamisen luovat ja tekniset puolet kulkevat käsi kädessä: toisaalta tyyli ja aiheet, jotka pitävät lukijan otteessaan, ja toisaalta hakukoneoptimointi, ristiinlinkitys ja muut, sisällön leviämisen varmistavat seikat.

Teemme sisältöä suomeksi ja englanniksi.

Verkkosivuston sisällöt ja UX-copywriting

Verkkopalvelun uudistus on oiva paikka tarkastella sisältöjen toimivuutta niin liikenteen generoinnin (SEO) kuin vaikuttavuudenkin kannalta (jaot ja konversiot). Osaavat copywriterimme tekevät sivustosi teksteistä hakukonelöydettävämpiä ja miellyttävämpiä lukea. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri merkitys.

Blogikirjoitukset

Verkkosisältöjen kulmakivi on blogikirjoitukset. Blogikirjoitukset laajentavat sivustosi hakukonepintaa ja tuovat siten enemmän kiinnostuneita kävijöitä sivustolle. Yhdentekeviä blogikirjoituksia on kuitenkin jo netti täynnä, joten laatuun kannattaa panostaa. Autamme kirkastamaan ajatuksesi ja hoidamme kirjoitustyön puolestasi.

Liidimagneetit, oppaat ja muut laajemmat kokonaisuudet

Oppaat, white paperit, tutkimusraportit ynnä muut yhteystietoja vastaan luovutettavat kokonaisuudet auttavat keräämään potentiaalisten ostajien yhteystietoja. Yhdistettynä remarketing-mainontaan, sähköpostimarkkinointiin ja muihin automaatiotyökaluihin, tämä on hyvä tapa generoida ja kypsyttää liidejä myynnille.

Videot

Yhä suurempi osa verkossa kulutetusta sisällöstä on videota – myös mobiilissa. Autamme videoiden konseptoinnissa ja käsikirjoituksessa ja tuotamme videot yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Powerpoint- ja keynote-esitykset

Olipa yleisönä asiakkaat, sijoittajat, media tai työntekijät, loogisesti etenevällä ja visuaalisesti tyylikkäällä esityksellä välität viestisi yleisölle tehokkaammin.

Parhaaseen lopputulokseen päästään yleensä esityksen suunnittelu kahteen työvaiheeseen: kalvojen suunnitteluun ja kalvojen taittoon. Suunnitteluvaiheessa luodaan esityksen runko ja käsikirjoitus, joiden pohjalta valitaan kalvoilla näytettävät asiat. Taittovaiheessa esitys saa viimeistellyn visuaalisen muodon.

Voimme tarvittaessa myös luoda yrityksesi yritysilmeen pohjalta koko henkilöstön käyttöön sopivan PowerPoint-templaten eli mallipohjan.

Infografiikka

Infografiikka on piristävä ja uusia ajatuksia herättävä tapa visualisoida numeerista tietoa. Mikäli sinulla on uutta tutkimustietoa, yksi parhaista tavoista herätellä yleisöä lukemaan sitä on tuottaa infografiikkaa.

Luomamme infografiikat kiteyttävät tärkeimmät viestisi mielenkiintoiseksi ja vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tuomme tarinankerronnan avuin esiin yrityksesi vision, saavutukset tai vaikkapa onnistuneimmat asiakascaset. Huomiota herättävät infografiikat taipuvat myös erinomaisiksi sosiaalisen median nostoiksi.

Autamme mielellämme sekä tutkimustiedon läpikäynnissä että visuaalisessa suunnittelussa.

Podcastit

Suureen suosioon nousseet podcastit ovat internetin kautta jaeltavia radio-ohjelmia. Autamme sinua konseptoimaan yleisöä kiinnostavan podcastin ja tuottamaan sen laadukkaasti.

 

Pyydä meiltä tarjous: