Graafinen suunnittelu

Taitavat visualistimme määrittelevät yritysilmeesi ja laittavat sen loistamaan niin digitaalisissa kuin painetuissakin materiaaleissa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen perustuvaa ongelmanratkaisua. Tavoitteenamme on luoda asiakasyritykselle huomattavia tuloksia visuaalisin keinoin – onhan hyvällä designilla valtava, konkreettisesti mitattava vaikutus siihen, miten hyvin tuotteesi, palvelusi ja markkinointisi menestyvät.

Luomme visuaalista sisältöä niin digitaalisiin kuin perinteisiinkin kanaviin. Suunnittelutyömme on aina loppuasiakaslähtöistä.

Verkkosivustot

Suunnittelemme verkkosivustojen visuaalisen ilmeen rautalankamalleista lopulliseen ulkoasuun asti.

Laadimme sivustolle selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka tukee tiedon löydettävyyttä ja hakukoneoptimointia.
Kiinnitämme huomiota myös sivuston saavutettavuuteen ja skaalautuvuuteen.

Päivitämme ja kirkastamme tarvittaessa yrityksesi koko brändi-ilmeen. Raikas, yhtenäinen ilme tuo uutta puhtia verkkosivustoosi ja liiketoimintaasi.

Katso Tripla Workery -referenssi

Yritysilmeet

Kun brändisi kaipaa ilmettä tai pientä raikastusta, luomme tyylikkään, ajanmukaisen ja käyttäjäystävällisen brändi-ilmeen.

Yritysilmeen uudistus alkaa aina perinpohjaisella tutustumisella yritykseesi, viestintääsi ja kohderyhmiisi. Kiinnitämme brändissä erityishuomiota sen toimivuuteen sekä digitaalisissa että painetuissa ympäristöissä.

Julkaisut

Taittamissamme vuosikertomuksissa, juhlajulkaisuissa, e-kirjoissa ja raporteissa yrityksesi asiantuntijuus pääsee esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekemämme julkaisut näyttävät hyvältä niin näytöllä kuin paperillakin ja auttavat sisältömarkkinointiasi menestymään.

Ikonit ja kuvitus

Yritysilmeen mukaisten ikonien avulla elävöität verkkopalveluja, esityksiä, somepostauksiaa ja esitteitä.

Kynästämme syntyy myös ilmeikkäitä kuvituksia sisältöjä tukemaan, niin vektorigrafiikkana kuin perinteisesti piirtäenkin.

Esityssuunnittelu

Olemme luoneet asiakasyritystemme johdolle ja asiantuntijoille kymmeniä tyylikkäitä esityksiä. Parhaaseen lopputulokseen päästään yleensä jakamalla työ kahteen vaiheeseen: kalvojen suunnitteluun ja kalvojen taittoon. Suunnitteluvaiheessa luodaan esityksen runko ja käsikirjoitus, joiden pohjalta valitaan kalvoilla näytettävät asiat.

Taittovaiheessa esitys saa viimeistellyn visuaalisen muodon. Voimme tarvittaessa myös luoda yrityksesi yritysilmeen pohjalta koko henkilöstön käyttöön sopivan PowerPoint-templaten eli mallipohjan.

Infografiikka

Luomamme infografiikat kiteyttävät tärkeimmät viestisi mielenkiintoiseksi ja vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tuomme tarinankerronnan avuin esiin esimerkiksi yrityksesi vision, saavutukset tai vaikkapa onnistuneimmat asiakascaset. Huomiota herättävät infografiikat taipuvat myös erinomaisiksi somenostoiksi.

Somekuvat ja -videot

Teemme brändisimukaiset markkinointimateriaalit nopeallakin aikataululla.

Elävöitämme sosiaalisen median postauksia ja mainoksia kuvilla, animaatioilla ja videoilla, jotka saavat maksimaalisen huomion somen päättymättömässä virrassa.

Parhaat tulokset saat digimarkkinointitiimimme kanssa.

Kysy lisää graafisen suunnittelun palveluista

Muut palvelut