Rekry

Uskotko vapauteen, luottamukseen ja matalaan hierarkiaan? Niin mekin.

Oivaltava ja rohkea saa paikan

Meitä lennokkeja on jo yli 30 – koodareista graafikoihin ja mainonnan osaajista sisällöntuottajiin.

Asiakkaamme ovat monipuolisia, ja niin ovat tiimimmekin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, eikä kukaan jää yksin.

Työskentelytavoissa uskomme vapauteen, luottamukseen ja matalaan hierarkiaan. Tämä näkyy mm. etätyömahdollisuuksissa sekä työtapojen valinnanvapaudessa.

Panostamme työntekijöiden kehitykseen, ja kasvavassa yrityksessämme onkin aina mahdollisuus oppia uutta ja edetä tavoitteidensa mukaan.

Tiiimissämme pärjäät parhaiten, jos olet:

  • Avoin ja innostunut
  • Luova ja analyyttinen
  • Tarkka ja päämäärätietoinen
  • Itsenäinen tekijä ja tiimipelaaja
  • Huumorintajuinen ja motivoitunut.
Kellohallin edessä neljä ihmistä talvivaatteissa

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Jos siis mikään avoimista paikoistamme ei ole juuri sinulle, mutta uskot silti sopivasi tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä mahdolliset työnäytteet osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi Laita otsikoksi ”Avoin hakemus” ja muista kertoa, minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut.

Harjoittelijaksi?

Oletko digitaalisesta markkinoinnista kiinnostunut, uraasi aloitteleva tai uutta alaa etsivä tekijä? Otamme mahdollisuuksiemme mukaan motivoituneita harjoittelijoita palkalliseen harjoittelujaksoon. Jakson jälkeen harjoittelijalla on hyvät eväät jatkaa kehittymistä alalla – usein lennokkitiimin vakituisena osana. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi

Vastuu ja vapaus: näin Paper Planesilla tuetaan työn imua

Haluamme tarjota hyvän ja arvojemme mukaisen työpaikan lennokeillemme. Olemme ennen kaikkea työyhteisö, emme vain verkosto freelancereita. Niinpä huolehdimme, että kaikilla on edellytykset tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.

Olemme kaikki erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteemme poikkeavat toisistaan. Kaikki eivät asu pääkaupunkiseudulla, osalla on pieniä lapsia ja niin edelleen. Niinpä jokaiselle pyritään mahdollistamaan joustava ja yksilöllinen, omaan tilanteeseen sopiva työn tekemisen tapa. Tarjoamme siis paljon vapautta, mutta luonnollisesti meilläkin on vaatimuksemme.

Tässä muutamia tapoja, joilla pyrimme tukemaan työssä onnistumista.

Kaksi miestä syövät lounasta

1. Paikkariippumaton työ

Paper Planesin kulttuuriin etätyö ja työn joustavuus ovat kuuluneet aina. Työntekijämäärän kasvun ja pandemian muuttamien tottumusten myötä myös työskentelytapamme ovat muuttuneet. Toimistomme Kalasatamassa toimii kokoontumispaikkana, jonka ovet ovat aina avoinna, mutta tarjoamme puitteet työssä onnistumiselle missä päin Suomea tahansa. Myös ympäristö kiittää, kun jok’ikinen työntekijämme ei istu aamuruuhkassa matkalla konttorille.

”Papruilla luotetaan tekijöihin. Tiimi on aina tukena kun sitä tarvitsee, mutta omaa työtä saa johtaa itse parhaaksi näkemällään tavalla. Töitä voi tehdä vaikka mökiltä Kuusamosta tai mistä päin Suomea tahansa. Arvostan sitä, miten hyvin meillä sovitetaan työ yhteen muun elämän kanssa.” – Teemu, Liidilehto

Hybridityöyhteisön hyvinvoinnista ja toimivuudesta huolehtiminen vaatii toimintatapojen jatkuvaa testausta ja kehittämistä. Meillä esimerkiksi maanantaiaamun Teams-viikkopalaverit sekä kuukausittain toimistolla järjestettävät aamupalat ja afterwork-tapahtumat tasapainottelevat etänä ja läsnä tapahtuvan yhdessäolon välillä.

2. Joustava työ

Ajattelemme, että työ on tärkeä osa elämää, mutta kuitenkin sellainen osa, jonka pitää sopia yhteen muiden palasten kanssa. Osa työntekijöistä tekeekin esimerkiksi nelipäiväistä työviikkoa. Myös työpäivinä työnteon tavoista joustetaan, normaalien konttoriaikojen puitteissa pidettävien palaverien ulkopuolella jokainen saa tehdä työnsä silloin ja sillä tavalla, kuin se itselle sopii, kernaasti kuitenkin työaikana eikä esim. viikonloppuisin tai iltaisin.

Näin pyrimme varmistamaan, että perhe, ystävät, harrastukset ja muut elämän tärkeät asiat saavat myös ansaitsemansa huomion.

”Papruilla ymmärretään erilaisia elämäntilanteita, mikä on ollut helpotus omassa pikkulapsiarjessa. Hommat voi tehdä joustavasti missä ja milloin haluaa. Mieluiten teen ne kuitenkin toimistolla silloin kun siellä on muitakin, sillä meillä on parhaat työkaverit!” – Anni, Sisältösalmi

Tiimipalaveri viiden digimarkkinointiosaajan kesken

3. Työyhteisön tuki

Vastuunkanto omasta työstä on vapauden tärkeä aisapari, mutta emme myöskään halua, että lennokkimme jäävät yksin töidensä kanssa. Tiiminvetäjät ja projektipäällikkömme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä, jotta jokaisen tekijämme työpöydällä on sopivasti töitä sekä valmiudet niiden tekemiseen.

Jokainen saa näiden raamien puitteissa järjestellä työnsä omia työntekotapojaan parhaiten tukevalla tavalla. Ympärillä on kuitenkin aina henkilöitä, joiden puoleen kääntyä kun tukea tarvitaan. Oma vastuukaan ei rajaudu vain omiin työtehtäviin, vaan oletamme sinun myös omalta osaltasi tukevan työkavereitasi.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, kurkkaa avoimet työpaikkamme tai laita avoin hakemus tulemaan – tiimissämme voi hyvinkin olla paikka juuri sinulle.

Ville Pelttari ja Tony Wainio istuvat sohvalla

Tiimi

Tuuli Talonen ja Susanna Järvilehto toimistossa

Keitäs lennokit oikein ovat? Yhdistä nimet ja naamat Yhteystiedot-sivulla.

Tutustu tiimiläisiin