Osaksi lennokkitiimiä?

Uskomme, että töitä voi tehdä aina sopivasti hymyssä suin – silloinkin, kun hommat ovat vaativia.

Meitä lennokkeja on jo yli 20 – koodareista graafikoihin ja mainonnan osaajista sisällöntuottajiin. Asiakkaamme ovat monipuolisia ja niin on tiimimmekin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, eikä kukaan jää yksin.

Työskentelytavoissa uskomme vapauteen, luottamukseen ja matalaan hierarkiaan. Tämä näkyy mm. etätyömahdollisuuksissa sekä työtapojen valinnanvapaudessa. Panostamme työntekijöiden kehitykseen, ja kasvavassa yrityksessämme onkin aina mahdollisuus oppia uutta ja edetä tavoitteidensa mukaan.

Tiimissämme pärjäät parhaiten, jos olet:

  • Avoin ja innostunut
  • Luova ja analyyttinen
  • Tarkka ja päämäärätietoinen
  • Itsenäinen tekijä ja tiimipelaaja
  • Huumorintajuinen ja motivoitunut

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Jos siis mikään avoimista paikoistamme ei ole juuri sinulle, mutta uskoisit sopivasi tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä mahdolliset työnäytteet osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi. Muista kertoa, minkälaisesta tehtävästä olisit kiinnostunut. Kirjoita viestin aiheeksi ”Avoin hakemus”.

Harjoittelijaksi?

Oletko digitaalisesta markkinoinnista kiinnostunut, uraasi aloitteleva tai uutta alaa etsivä tekijä? Etsimme aina tarpeidemme mukaan motivoituneita harjoittelijoita palkalliseen harjoittelujaksoon. Jakson jälkeen harjoittelijalla on hyvät eväät jatkaa kehittymistä alalla – usein lennokkitiimin vakituisena osana!

Tutustu tiimiläisiin

Lue, mitä lennokit sanovat työskentelystä Paper Planesilla:

Esittelyssä visuaalinen suunnittelija Marika Iivari

Esittelyssä senior web developer Juho