Piwik PRO – Web-analytiikkaa yksityisyyden ehdoilla

Piwik PRO on web-analytiikkatyökalu, joka on noussut varteenotettavaksi ehdokkaaksi korvaamaan Google Analytics. Saat kauttamme Piwik PROn asennuksen ja ylläpidon.

Miksi valita Piwik PRO?

Piwik PRO on rakennettu alusta alkaen käyttäjien yksityisyydensuoja edellä. Yksityisyydensuoja ei siis ole mikään yksittäinen ominaisuus, vaan enemmänkin koko ohjelmiston toimintaperiaate. Niinpä Piwik PRO sopii hyvin yrityksille ja organisaatioille, jotka painottavat analytiikkatyökalun valinnassa yksityisyyttä eivätkä halua sitoutua Googlen järjestelmiin.

Lisäksi Piwik PRO tarjoaa saumattoman ja mukautettavan käyttökokemuksen. Sen avulla voidaan helposti räätälöidä dashboardeja, jotka varmistavat että olennaisimmat tiedot ovat aina ulottuvilla. Myös Piwik PROn raportit on helppo mukauttaa mieleisekseen, joten esimerkiksi eri tiimeille tai päättäjille voidaan helposti luoda heitä palvelevat raportit.

Piwik PROn hyödyt

Yksityisyys: Piwik PRO varmistaa vaatimustenmukaisuuden kaikkien tietosuojalakien ja muun yksityisyyttä koskevan sääntelyn kanssa.

Mukautettavat dashboardit: Räätälöi analytiikkasi näkymät sopimaan omiin tarpeisiisi.

Tarkat ja reaaliaikaiset tiedot: Tarkka tilastointi sivuston kävijöistä, myös reaaliaikaisena.

Integrointimahdollisuudet: Piwik PRO on integroitavissa muihin työkaluihin ja alustoihin, kuten WordPress, Google Ads, Search Console ja Looker Studio.

Kenelle Piwik PRO sopii?

Piwik PRO on hyvä vaihtoehto organisaatioille, jotka asettavat etusijalle tietosuojan, vaativat mukautettavia analytiikkaratkaisuja ja arvostavat reaaliaikaista tietoa ketterään päätöksentekoon. Se on tarkoitettu markkinointijohtajille ja -päälliköille, jotka haluavat ohjata brändiään tarkasti ja vastuullisesti.

Piwik PRO -käyttöönotto Paper Planesilta

Oikean analytiikkatyökalun valinta auttaa hyödyntämään web-analytiikkaa paremmin liiketoiminnan tukemisessa. Toteutamme Piwik PROn käyttöönoton vahvalla kokemuksella vastaavista projekteista ja autamme työkalun hyötyjen maksimoinnissa. Käyttöönottoprojektin tyypillinen hinta on 2000–3500 €, sivuston koosta riippuen. Projektissa Paper Planes asentaa ohjelmiston, pitää 2-3h käyttöönottokoulutuksen sekä luo esimerkkiraportit.

Ota yhteyttä, jos haluat käyttöösi modernin, yksityisyyden ehdoilla kehitetyn analytiikka-alustan.

Pyydä tarjous Piwik PRO -käyttöönotosta

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Piwik PRO -analytiikkatyökalusta.

Anu Raitio-Huopaniemi
+358503047222
anu.raitio-huopaniemi@paperplanes.fi