Miksi me?

Paper Planes syntyi vuonna 2014 halusta auttaa yrityksiä tehokkaalla digimarkkinoinnilla. Nykyään olemme osa kansainvälistä Obsidian Digital -konsernia. Kunnianhimo ja laadukas asiakapalvelu ovat edelleen toimintamme kovaa ydintä.

Vihreät viikset ja terasseja

Alussa oli sisältö

Se ei ollut mikä tahansa tarina, jonka kuulet tänään ja unohdat huomenna vaan aidosti hyvä sisältö.

Sellainen tarina, joka jatkaa matkaansa vielä pitkään sen jälkeen, kun ensimmäinen kuulija on sen kuullut.

Aidosti hyvät sisällöt kasvattivat Paper Planesin. Ne saivat puolustajakseen myös asiakaslähtöisen suunnittelun, teknisen toteutuksen ja tehokkaan digitaalisen mainonnan.

Kun valjastamme asiantuntemuksemme sellaisten asiakkaiden, jotka edistävät pohjoismaisempaa maailmaa, menestyksen tukemiseen, meillä on monta kertaa kokoamme suurempi mahdollisuus vaikuttaa maailman menoon.

Me pohjoismaistamme

Teemme maailmasta pohjoismaisemman tehokkaalla digimarkkinoinnilla. Pohjoismaisuus edustaa meille sellaista maailmaa, jota haluamme rakentaa: tasa-arvoista, tasapainoista, moniäänistä, moniväristä.

Emme pysty sellaista maailmaa yksin rakentamaan. Onneksi meillä kuitenkin on osaamista ja asiantuntijuutta, jotka voidaan valjastaa kymmenien sellaista maailmaa rakentavien yritysten tueksi.

Sellainen maailma on tietysti kestävämpi, selkeämpi ja maanläheisempi paikka.

+ Kestävämpi
Päätämme itse, millaisen jäljen jätämme maailmaan. Siksi hyvä digimarkkinointi on sellaista, jossa tulokset saavutetaan yksityisyyttä kunnioittamalla ja hiilijalanjälki minimoimalla.

+ Selkeämpi
Hyvä sisältö on oivaltavaa ja rohkeaa. Parempi sisältö muuttaa monimutkaisen yksinkertaiseksi. Meidän tehtävämme on selvittää asiakkaidemme ongelmat ja auttaa heitä menestymään.

+ Maanläheisempi
Vaikka puhumme sujuvaa strategiaa ja dataa, emme leiju yläpilvissä. Vaalimme kestäviä kumppanuuksia, avointa keskustelua ja matalaa hierarkiaa.

= pohjoismaisempi

Kaksi miestä syövät lounasta

Töihin?

Kaksi nuorta naista Teurastamo-korttelissa

Tavoitteemme on vielä kasvaa. Niinpä yhteisössämme on yleensä tilaa uusille ajattelijoille ja aikaansaajille.

Katso avoimet työpaikat