Paper Planesin tarina

Mistä tulemme?

Paper Planes syntyi 2014 Helsingissä. Uskomme, että tehokkain tapa tavoittaa liidit ja ostajat on tarjota heille osuvia sisältöjä, joten yrityksemme tarkoitus on luoda asiakkaillemme 10x parempia tuloksia laadukkaiden sisältöjen, designin ja teknologian avulla.

Mihin uskomme ja mihin menemme?

Paras tapa markkinoida tuotteita ja palveluita on vastavuoroisuuden periaate. Kun opastat tai viihdytät yleisöäsi jo ennen ostopäätöstä, heistä tulee todennäköisemmin asiakkaitasi. Tarjoamalla arvokasta sisältöä, joka ratkaisee asiakkaidesi ongelmat, ratkaiset myös oman myyntisi ongelmat.

Arvokkaan sisällön luominen ei ole helppoa. Se vaatii datasta kumpuavaa ymmärrystä, oivaltavaa ajattelukykyä kertoa datan tarina yllättävällä tavalla ja laadukkaasti viimeisteltyä visuaalista suunnittelua, kirjoitustaitoa ja optimoitua koodia.

Uskomme myös, että parhaiden tulosten saavuttaminen vaatii paljon yritystä ja erehdyksiä. Sekä meidän että sinun puoleltasi. Haluammekin siis työskennellä enemmänkin osana tiimiäsi kuin perinteisen, etäisen asiakas–toimisto-suhteen tavoin.

Miksi tämä koskee sinuakin?

Tuntuuko siltä, että markkinointisi ei ole tarpeeksi tuottavaa? Kaipaat kenties enemmän liidejä, haluat tavoittaa ihmisiä maissa, joissa sinulla ei ole paikallisia myyjiä, tai haluat olla läsnä kuluttajien arjessa ja mielessä useammin?

Olemme saavuttaneet useiden asiakkaidemme kanssa 10 kertaa parempia tuloksia muokkaamalla digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä sisältölähtöisemmäksi. Joskus se tarkoittaa kiinnostavampia blogisisältöjä kävijämäärien kasvattamiseksi, toisinaan ladattavien oppaiden luomista liidien keräämikseksi ja usein myös koko verkkopalvelun uudistamista konversioprosentin kasvattamiseksi. Me voimme auttaa näissä kaikissa.

Tutustu palveluihin