Verkkosivut yritykselle tai yhteisölle

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustoja WordPress- ja HubSpot CMS -sisällönhallintajärjestelmillä.

Käyttäjäystävälliset verkkosivut

Käyttäjäystävällinen verkkosivu syntyy, kun erinomaiset sisällöt, selkeä käyttöliittymä ja tyylikäs ilme paketoidaan yhteen laadukkaalla teknisellä toteutuksella.

Esimerkiksi mobiilikäytettävyys, latausnopeus, saavutettavuus ja hakukonelöydettävyys ovat keskeisiä käyttäjäystävällisen verkkosivuston ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien toteuttaminen vaatii ammattitaitoista teknistä kehitystyötä.

Kiinnitämme erityistä huomiota myös sivuston ylläpidon helppouteen. Esimerkiksi WordPress-sivustoissa suosimme sivujen rakentamista Gutenberg-editorin modulaarisilla lohkoilla, jolloin sisällönsyöttö ja päivitys onnistuu helposti.

Toimitamme verkkopalveluja yleensä avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme koko uudistusprojektin suunnitteluvaiheesta aina tekniseen tuotantoon asti. Teemme kuitenkin myös puhtaasti teknisiä toteutuksia.

Toimivan verkkopalvelun lisäksi saat meiltä sivuston analytiikan setupin, uudelleenohjaukset ja evästeidenhallinnan.

Teknologia tukemaan tavoitteita

Verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmäksi on valittavissa kymmeniä jollei satoja eri alustoja. Rakennamme sivustoja pääasiassa WordPress- ja HubSpot CMS –alustoille, koska olemme kokeneet ne yleisesti toimivimmiksi useimpiin käyttötarkoituksiin.

Autamme valitsemaan sopivan alustan ja tarvittaessa toteutamme myös täysin kustomoituja verkkosivuja. Vanhan sivuston sisällöt voidaan migroida automaattisesti uudelle sivustolle, joten niitä ei tarvitse syöttää uudestaan. Olemme myös toteuttaneet integraatioita esimerkiksi maksujärjestelmiin.

Haaveiletko verkkokaupasta? Jos sinulla on WordPress-sivusto, voimme auttaa sinua luomaan kustannustehokkaan verkkokaupan WooCommerce-lisäosalla. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme myös luoda Shopify-verkkokauppoja. 

Sivustouudistuksen prosessimme

Esiselvitys

 • Nykysaitin heikkouksien ja vahvuuksien tunnistaminen
 • Uuden sivuston priorisointien kartoitus

Sivukartta

 • Sivuston rakenne
 • Sisältösuunnitelma

Rautalankamalli

 • Sivukohtainen rakenne
 • Blockien määrittely
 • Prototyyppi sivustosta

Designin ja sisältöjen määrittely

 • Brändin kartoitus
 • 2-3 tyylivaihtoehtoa
 • Valitusta tyylistä 3 sivua valmista layoutia hyväksyttäväksi
 • Tyylikirjaston viimeistely
 • Tärkeimpien sisältöjen suunnittelu

Avainsivujen layout

 • Loppujen avainsivujen visualisointi
 • Visualisoidun prototyypin tuotanto

Koodaus

 • Tietokannan, moduulien ja sivupohjien koodaus

Sisäinen viimeistely

 • Visuaaliset ja sisällölliset korjaukset

Jatkuvan kehityksen malli

Perinteisesti verkkosivustoja uudistetaan parin-kolmen vuoden välein isoina kertaprojekteina, jolloin aikataulut ja budjetit helposti venyvät. Jatkuvan kehityksen mallissa puolestaan edetään kevyesti ja nopeasti, kuukausi kerrallaan. Ensin uudistetaan ja julkaistaan ainoastaan yksi tai korkeintaan muutama tärkein sivu.

Sivustoa kuitenkin kehitetään sprinteissä  julkaisun jälkeen. Kehitystyössä analysoidaan sivuston dataa ja ohjataan kehitystoimenpiteitä datan kautta. Data kertoo parhaiten, mihin suuntaan sivustoa ja sen sisältöjä kannattaa kehittää.

Jatkuvan kehityksen malli vaatii pienemmät aloituskustannukset kuin perinteinen sivustouudistus. Se tuottaa takuulla parempia tuloksia, mutta vaatii sitoutumista sekä tilaajalta että toteuttajalta.

Miksi ostaa verkkosivut yritykselle Paper Planesilta?

Saat helppokäyttöisen sivuston

Pyrimme aina tekemään koodaamistamme sivustoista mahdollisimman helppokäyttöisiä, joten sisältöjen muokkaaminen ja lisääminen onnistuvat keneltä tahansa.

Palveluumme kuuluu aina käyttökoulutus avainkäyttäjille.

Saat nopean, hienon ja saavutettavan sivuston

Ammattitaitoomme kuuluu, että toteuttamamme sivustot latautuvat nopeasti – vaikka ne sisältäisivät runsaastikin visuaalista karkkia. Nopea latautuminen parantaa hakukonenäkyvyyttä ja käyttäjäkokemusta merkittävästi, erityisesti mobiililaitteilla.

Varmistamme myös, että sivustosi täyttää saavutettavuusvaatimukset.

Kokonaispalveluna tai osittain

Halutessasi voit ostaa meiltä koko sivuston sisältäen koodin, kuvat, tekstit, videot. Voimme luonnollisesti auttaa myös kävijähankinnassa niin orgaanisesti kuin maksetun mainonnankin avulla.

Pyrimme olemaan kokonaisvaltaisia kumppaneita, mutta sovitamme tarjoomamme luonnollisesti juuri yrityksenne tilanteeseen.

 

Pyydä tarjous verkkosivuston toteutuksesta

Muut palvelut