Server-side tracking / tagging

Varmista data jatkossakin. Paranna sivustosi suorituskykyä. Server-side tagging käyttöön nopeasti ja laadukkaasti meiltä.

Server-side tracking tai tagging – käytämme tässä termiä tracking, mutta ne ovat käytännössä synonyymejä – on nykyään hygieniatekijä kaikille yrityksille, jotka suhtautuvat vakavasti digitaaliseen markkinointiin. Sen sivuuttaminen antaa kilpailijoillesi etulyöntiaseman ylipäätään mittaamisen suhteen mutta myös eri mainonnan kanavissa yksinkertaisesti siksi, että heillä on käytössään enemmän ja parempaa konversiodataa.

Meiltä saat sivustollesi server-side tracking asennukset nopeasti ja helposti. Työskentelemme erityisesti ssGTM:n (server-side tagging via Google Tag Manager) kanssa alustoilla, kuten Google Analytics 4, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads.

1. Parempi konversioseuranta

Yksi server-side trackingin hyödyistä on se, että yrityksesi pystyy havaitsemaan enemmän konversioita. Palvelinpuolta hyödyntämällä voidaan nimittäin ratkaista ongelmat, joita syntyy mainosten estojärjestelmistä, selainten yksityisyysasetuksista tai Applen Intelligent Tracking Preventionista.

Server-side trackingin avulla pystytään tyypillisesti havaitsemaan 20–40 prosenttia enemmän konversioita. Saat siis tarkempaa dataa markkinointibudjettisi jakamiseen eri toimenpiteisin.

Mitattujen konversioiden suurempi määrä tarkoittaa sitä, että eri mainosalustojen algoritmeillä on parempaa dataa, minkä seurauksena voidaan saavuttaa alhaisempi konversiohinta. Käytännössä siis saavuttaa samat tulokset pienemmällä panostuksella tai enemmän tuloksia samalla panostuksella.

2. Nopeammin latautuva verkkosivusto

Toinen hyöty on nopeampi verkkosivusto. Server-side tracking siirtää skriptit asiakaspuolelta (selaimelta) palvelinpuolelle. Kun selaimeen ladataan vähemmän skriptejä, verkkosivusto latautuu nopeammin.

Nopea verkkosivusto tarkoittaa mukavampaa käyttökokemusta, mikä on erinomaisen hyvä asia konversio-optimoinnin ja orgaanisten hakutulosten (SEO) kannalta.

3. Suurempi kontrolli tietojen hallintaan

Kolmas server-side trackingin hyöty on täydellinen tiedonhallinta. Kontrolli siitä, mitä dataa lähetetään ja minne pysyy sinulla. Asiakaspuolella yksittäiset käyttäjät voivat halutessaan manipuloida tietoja, mutta palvelinpuolella hallinta säilyy sinulla.

Kun server-side tracking yhdistetään oikein toteutettuun evästehallintaan, voit toteuttaa mittaamisen laadukkaasti ja säännösten (GDPR) mukaisesti.

Haluatko tarjouksen server-side trackingistä?

Täytä oheinen lomake, niin saat meiltä pian tarjouksen.

Ville Pelttari
+358 50 3489 297
ville.pelttari@paperplanes.fi