Selkeä ja helppokäyttöinen sivusto tuo Valona Intelligencelle lisää näkyvyyttä

Uudistimme Valona Intelligencen verkkosivuston. Lopputuloksena on kaunis, käyttäjäystävällinen ja helposti päivitettävä sivusto, josta kävijä löytää etsimänsä helposti. Sivuston sisällöt nousevat hyvin hakukoneissa ja auttavat tukemaan Valonan brändiä.

Johtava kansainvälinen kilpailija- ja markkinatiedon tarjoaja

Valona Intelligence (ent. M-Brain) on suomalaislähtöinen, kansainvälisesti toimiva markkina- ja kilpailijatiedon SaaS-ratkaisuja ja palveluja tarjoava yritys. Yli 500 organisaatiota ympäri maailman hyödyntävät Valonan tuottamia markkinatietoja oman toimintansa kehittämiseksi.

Uusi sivusto asiakkaiden mielenkiinnon ja luottamuksen tueksi

Valona Intelligencen vanhalle sivustolle oli vuosien aikana kertynyt paljon sisältöä, josta osa oli ehtinyt vanhentua tai jäädä muuten turhaksi. Sivustolla oli “umpikujia” eli sivuja, jonne pääsi vain jaetun linkin kautta. Myös sisältöjen näkyvyys hakukoneissa oli kehnoa.

Verkkosivut ovat keskeinen osa Valonan asiakkaiden palvelukokemusta, joten niiden tulisi olla mahdollisimman käyttäjälähtöiset ja intuitiiviset. Sisältöjen löydettävyys, saavutettavuus ja hakukoneoptimointi olivat korkealla prioriteettilistalla. Valona toivoi, että uusi sivusto toisi esille yrityksen uudistunutta tuotevalikoimaa sekä herättäisi heidän asiakkaidensa mielenkiinnon ja luottamuksen kovasti kilpaillulla alalla.

Helppokäyttöinen sivusto WordPressillä

Aloitimme yhteistyön tekemällä kattavan kilpailija-analyysin hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Hyödynsimme sitä uuden sivuston suunnittelussa. Suunnittelutyössä tehtiin yhteistyötä design-toimisto Bondin kanssa: me huolehdimme rakenteesta ja he visuaalisesta ilmeestä.

Kun olimme suunnitelleet sivustolle uuden, selkeän rakenteen, koodasimme sen suunnittelutoimiston luoman ilmeen päälle. Rakensimme sivuston WordPressillä, joka on järjestelmänä helppokäyttöinen ylläpitäjille ja kehitysympäristönä ideaali jatkokehitystä ajatellen.

Valona kaipasi ammattilaisen näkemystä myös sisältöihin. Loimme heille avainsanatutkimukseen perustuvan sisältösuunnitelman, jonka pohjalta loimme useampia kiinnostavia, hakukoneoptimoituja tekstisisältöjä. Lopuksi syötimme sisällöt sivustolle. Loimme Valonalle myös uutiskirje- ja lomakepohjat Hubspotiin.

Projektin jälkeen olemme olleet vastuussa sivuston teknisestä ylläpidosta. Lisäksi toteutamme jatkokehitystarpeita sprintteinä: sovimme aloituspalaverissa kullekin sprintille tehtävät, jotka suunnittelemme ja koodaamme.

Sisältöjä, jotka näkyvät hakukoneissa

Uusi sivusto valmistui aikataulussa ja se julkaistiin syyskuussa 2023. Olimme mukana julkaisussa asiakkaan tukena varmistamassa, että uudelleenohjaukset vanhalta sivustolta, analytiikan asennus ja muut julkaisuun liittyvät toimenpiteet sujuivat ongelmitta.

Valona Intelligencellä on nyt selkeä ja helppokäyttöinen sivusto – kävijä ei eksy saitin uumeniin, vaan löytää sen, mitä etsii. Uuden saittirakenteen ja informaatioarkkitehtuurin ansiosta sisällöt nousevat korkeammalle hakukoneissa, ovat helposti löydettävissä ja sijaitsevat loogisissa paikoissa sivustolla.