Verkkopalveluiden suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalveluja WordPress- ja HubSpot CMS -sisällönhallintajärjestelmillä.

Käyttäjäystävälliset ja sisältölähtöiset verkkosivustot

Hyvän sisällön kruunaavat loistava käyttökokemus ja tyylikäs ilme. Sisältömarkkinointi digitaalisessa ympäristössä vaatii verkkosivuilta ajantasaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi mobiilikäytettävyys, latausnopeus, jaettavuus ja hakukonelöydettävyys ovat keskeisiä piirteitä Content first -periaatteella suunnitelluille sivustoille.

Toimitamme verkkopalveluja avaimet käteen -periaatteella – hoidamme koko projektin suunnitteluvaiheesta aina tekniseen tuotantoon asti. Toimivan verkkopalvelun lisäksi saat meiltä sivuston analytiikan setupin, uudelleenohjaukset ja evästeidenhallinnan.

Rakennamme sivustoja WordPress- ja HubSpot CMS -alustoille, mutta tarvittaessa myös täysin kustomoidut ratkaisut onnistuvat. Parhaat tulokset saadaan, kun sivustot toteutetaan Growth Driven Design -menetelmällä, dataohjatusti ja jatkuvasti kehittäen.

Growth Driven Design -malli

Perinteisesti verkkosivustoja uudistetaan parin-kolmen vuoden välein ja isoina kertaprojekteina. Mitä isompi projekit, sitä suuremmalla todennäköisyydellä aikataulut ja budjetit venyvät. Pahimmillaan sivusto on jo julkaisussa vanhentunut.

Näitä ongelmia ratkaisemaan olemme hyödyntäneet maailmalla suosituksi noussutta Growth Driven Design -mallia. GDD-mallissa pyritään etenemään kevyesti ja nopeasti: ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan ja julkaistaan ainoastaan sivuston tärkeimmät osat. Näin aloituskustannukset ovat kevyet.

Toisessa vaiheessa luodaan kehys kuukausittaiselle kehitystyölle, jossa ensinnäkin analysoidaan jatkuvasti sivuston dataa ja ohjataan kehitystoimenpiteitä datan kautta. Arvailun ja mielipiteiden määrä vähenee, sillä data kertoo kyllä, mihin suuntaan sivustoa ja sen sisältöjä kannattaa kehittää.

GDD-malli vaatii siis vähemmän aloituskustannuksia kuin perinteinen sivustouudistus. Lisäksi se tuottaa takuulla parempia tuloksia.

 

Pyydä meiltä tarjous: