Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen perustuvaa ongelmanratkaisua. Tavoitteenamme on luoda asiakasyritykselle huomattavia tuloksia visuaalisin keinoin – onhan hyvällä designilla valtava, konkreettisesti mitattava vaikutus siihen, miten hyvin tuotteesi, palvelusi ja markkinointisi menestyvät.

Laadukas visuaalinen suunnittelu auttaa sisältöjäsi kukoistamaan. Ammattimaisesti suunniteltu, brändinmukainen ilme vakuuttaa, houkuttelee ja koukuttaa.  Luomme visuaalista sisältöä niin digitaalisiin kuin perinteisiinkin kanaviin. Design-tiimimme ydinosaamiseen kuuluu mm.

Verkkopalveluiden suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellesi modernin ja näyttävän responsiivisen sivuston tai verkkokaupan – sisältö edellä. Viimeistellyn ulkoasun lisäksi panostamme aina käyttäjäystävällisyyteen.  Voimme halutessasi tehdä sivustosi ilmeelle myös pienempiä päivityksiä, esim. GDD-metodilla.

Infografiikat

Luomamme infografiikat kiteyttävät tärkeimmät viestisi mielenkiintoiseksi ja vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tuomme tarinankerronnan avuin esiin esimerkiksi yrityksesi vision, saavutukset tai vaikkapa onnistuneimmat asiakascaset. Huomiota herättävät infografiikat taipuvat myös erinomaisiksi somenostoiksi.

Julkaisut

Taittamissamme kauniissa vuosikertomuksissa, juhlajulkaisuissa, e-kirjoissa ja raporteissa yrityksesi asiantuntijuus pääsee esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Tekemämme julkaisut näyttävät hyvältä niin näytöllä kuin paperillakin.

Ikonit ja kuvitus

Piirtämiemme yritysilmeen mukaisten ikonien avulla elävöität verkkopalveluja, esityksiä, somepostauksiaa ja esitteitä. Kynästämme syntyy myös ilmeikkäitä kuvituksia sisältöjä tukemaan niin vektorigrafiikkana kuin perinteisemminkin piirtäen.

Brändi-ilmeet

Päivitämme ja kirkastamme tarvittaessa myös yrityksesi koko brändi-ilmeen. Raikas, yhtenäinen ilme tuo uutta puhtia liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä ja pyydä työnäytteitä

Infograafit täytyy herättää henkiin – 5 vinkkiä

Infograafin tarkoitus on pohjimmiltaan erinomainen: tuodaan informaatiota graafiseen muotoon, jotta se olisi helpompi lukea ja sisäistää.…

Kaikki palvelumme

Sisältöstrategia

Sisältöstrategia

Sisältöstrategia luo yritykselle tai organisaatiolle ohjenuorat menestyksekkään sisällön luontiin nyt ja tulevaisuudessa.

Inbound-markkinointi

Inbound-markkinointi

Inbound vie sisältömarkkinoinnin uudelle tasolle.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Ilman huolellista sisällöntuotantoa, paraskaan strategia ei synnytä uutta bisnestä.

Verkkopalveluiden suunnittelu

Verkkopalveluiden suunnittelu

Hyvän sisällön kruunaavat loistava käyttökokemus ja moderni, upea ilme.

Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä

Paperplanesilaisilla on pitkä kokemus perinteisen markkinointiviestinnän suunnittelusta. Lue lisää tavastamme tehdä mainoskampanjoita.

Verkkomainonta

Verkkomainonta

Paraskin sisältö vaatii tuekseen verkkomainontaa. Kohdennettu mainonta löytää oikean yleisön.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Laadukas visuaalinen suunnittelu auttaa sisältöjäsi kukoistamaan.

Esityssuunnittelu

Esityssuunnittelu

Käsikirjoitamme, kuvitamme ja taitamme PowerPoint- tai Keynote-esityksesi. Tutustu tarkemmin.

Koulutus

Koulutus

Jaamme mielellämme vuosien aikana kerryttämäämme tietoutta eteenpäin innokkaille oppijoille.

Sisällön optimointi

Sisällön optimointi

Sisällön optimoinnilla tarkoitetaan jatkuvia toimenpiteitä, joiden tavoitteena on oppia, mikä sisältö toimii parhaiten.

Sisältöauditointi

Sisältöauditointi

Kartoitus on sekä kvantitatiivisiin että kvalitatiivisiin metodeihin perustuva arvio yrityksen nykyisen sisällön toimivuudesta.