Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen perustuvaa ongelmanratkaisua. Tavoitteenamme on luoda asiakasyritykselle huomattavia tuloksia visuaalisin keinoin – onhan hyvällä designilla valtava, konkreettisesti mitattava vaikutus siihen, miten hyvin tuotteesi, palvelusi ja markkinointisi menestyvät.

Laadukas visuaalinen suunnittelu auttaa sisältöjäsi kukoistamaan. Ammattimaisesti suunniteltu, brändinmukainen ilme vakuuttaa, houkuttelee ja koukuttaa.  Luomme visuaalista sisältöä niin digitaalisiin kuin perinteisiinkin kanaviin. Design-tiimimme ydinosaamiseen kuuluu mm.

Verkkopalveluiden suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellesi modernin ja näyttävän responsiivisen sivuston tai verkkokaupan – sisältö edellä. Viimeistellyn ulkoasun lisäksi panostamme aina käyttäjäystävällisyyteen.  Voimme halutessasi tehdä sivustosi ilmeelle myös pienempiä päivityksiä, esim. GDD-metodilla.

Infografiikat

Luomamme infografiikat kiteyttävät tärkeimmät viestisi mielenkiintoiseksi ja vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tuomme tarinankerronnan avuin esiin esimerkiksi yrityksesi vision, saavutukset tai vaikkapa onnistuneimmat asiakascaset. Huomiota herättävät infografiikat taipuvat myös erinomaisiksi somenostoiksi.

Julkaisut

Taittamissamme kauniissa vuosikertomuksissa, juhlajulkaisuissa, e-kirjoissa ja raporteissa yrityksesi asiantuntijuus pääsee esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Tekemämme julkaisut näyttävät hyvältä niin näytöllä kuin paperillakin.

Ikonit ja kuvitus

Piirtämiemme yritysilmeen mukaisten ikonien avulla elävöität verkkopalveluja, esityksiä, somepostauksiaa ja esitteitä. Kynästämme syntyy myös ilmeikkäitä kuvituksia sisältöjä tukemaan niin vektorigrafiikkana kuin perinteisemminkin piirtäen.

Brändi-ilmeet

Päivitämme ja kirkastamme tarvittaessa myös yrityksesi koko brändi-ilmeen. Raikas, yhtenäinen ilme tuo uutta puhtia liiketoimintaasi.

Haluatko kuulla lisää graafisen suunnittelun palveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä muutaman tunnin kuluttua.