Relex – Vaikuttavaa visuaalista suunnittelua

Maailmanvalloitusta tekevä RELEX on kotimainen yritys, joka kehittää kauppa-alaa mullistavaa toimitusketjunhallintaohjelmistoa. Toimimme RELEXin markkinointikumppanina ja vastaamme visuaalisesta suunnittelusta ja mainonnasta.

Relex t-paidat

Kansainvälisiä markkinointimateriaaleja ja vaikuttavaa visuaalista suunnittelua

Kumppanuutemme alkoi pienestä – ensimmäinen tehtävämme oli suunnitella RELEXille t-paita yrityksen kesäjuhlia varten. Erinomaisen lopputuloksen ja sujuvan yhteistyön myötä kasvoimme pian yrityksen monipuoliseksi markkinointikumppaniksi ja luovaksi jatkeeksi.

Viimeisen päälle viilattu visuaalinen ilme

Olemme toimineet RELEXin kumppanina esimerkiksi sisältöstrategian tekemisessä, markkinoinnin automaatiossa ja hakukonemarkkinoinnissa. Suurin painotuksemme lepää kuitenkin visuaalisessa suunnittelussa: luova tiimimme tuottaa yritykselle tiuhaan tahtiin infografiikoita, taittotöitä, kuvituksia sekä tapahtumamateriaaleja.

Yksi mielenkiintoisimmista viimeaikaisista projekteistamme on ollut RELEXin brändi-ilmeen visuaalinen päivitys. Pohdimme yhdessä RELEXin arvoja ja uudistimme niiden mukaisesti yrityksen materiaaleissa käytettäviä visuaalisia elementtejä sekä värinkäyttöä ja kuvamaailmaa. Brändimanuaaliin tarkasti dokumentoitu ilme näkyy nykyään muun muassa RELEXin mainonnassa ja sosiaalisessa mediassa.

Relexin graafisen ohjeistuksen uudistus

Maailmaa reissaavat markkinointimateriaalit

RELEX on kansainvälinen yritys, jolla on kotimaan lisäksi toimistoja eri puolilla Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa, joten sisältöä tuotetaan lähinnä englanniksi. Kansainväliset markkinat vaativat luonnollisesti myös kohdennettuja materiaaleja, joten olemme päässeet tekemään maidenvälistä yhteistyötä useiden RELEX-konttoreiden kanssa ja luomuksiamme on nähty maailman ympäri.

Kuvituksia Relexin infografiikoihin

Tiivis, luova ja hauska yhteistyö johtaa erinomaisiin tuloksiin

Yhteistyömme RELEXin kanssa on hyvin vastavuoroista – pyrimme tekemään yhteistyötä aina kun mahdollista. Kuukausipalavereissa pohdimme tekemisen operatiivisia ulottuuvuuksia ja optimoimme toimenpiteitä, workshopeissa puolestaan istumme yhdessä innostuneella porukalla ideoimaan, päästämme luovuutemme valloilleen ja pidämme hauskaa pohdinnan ohella. Kumppanuutemme yltää myös toimiston ulkopuolelle, sillä käymme aina silloin tällöin yhdessä syömässä. Onkin hienoa työskennellä luovan porukan kanssa ja saavuttaa kerta toisensa jälkeen erinomaisia tuloksia yhdessä.