Uusiin korkeuksiin – Paper Planes liittyy Obsidian Digitaliin

Reilu yhdeksän vuotta sitten perustimme Pasin ja Jaakon kanssa sisältömarkkinointitoimiston nimeltä Paper Planes. Vuosien orgaanisen kasvun myötä meistä on kasvanut 30 hengen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatoimisto, jolla on vahva asema suomalaisessa toimistokentässä.

Digitaalisen markkinoinnin toimintaympäristö on kuitenkin jatkuvassa muutoksessa. Kanavien, teknologioiden ja mahdollisuuksien laajentuessa ja monimutkaistuessa toimistoilta vaaditaan jatkuvia investointeja osaamisen kehittämiseen, kun tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman tuloksekkaasti.

Niinpä olemme päättäneet ottaa historiallisen askeleen, joka varmistaa osaamisemme ja resurssiemme riittävyyden jatkossakin.

Ylpeänä ilmoitan, että Paper Planesin lentomatkassa noustaan nyt uusiin korkeuksiin.

1.12.2023 alkaen olemme osa kansainvälistä digitaalisen markkinoinnin yhtiötä Obsidian Digitalia.

Yhdessä Obsidianin kanssa tulemme auttamaan teitä menestymään laajentuvassa ja monimutkaistuvassa digitaalisen markkinoinnin ympäristössä.

Jatkamme asiakkaidemme palvelemista kuten ennenkin. Tai itseasiassa entistä paremmin. Jatkossa nimittäin asiakkaanamme hyödyt mm.

  • Paikallisesta osaamisesta Tanskan ja Saksan markkinoilla
  • Laajemmasta palveluvalikoimasta (esim. verkkokaupat, ohjelmallinen ostaminen, server side tagging).

Teemme jatkossa myös tiivistä yhteistyötä Banja Lukassa sijaitsevan tuotantohubin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa entistä tehokkaamman toiminnan ja uusien palvelujen tarjoamisen.

Lyhyesti Obsidian Digitalista:

  • 300 digimarkkinoinnin asiantuntijaa
  • Toimistot Tanskassa (Kööpenhamina, Århus, Odense), Saksassa (Leipzig) ja Bosnia-Hertsegovinassa (Banja Luka)
  • Perustettu 2016
  • Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. luova suunnittelu, design, SEM, markkinoinnin automaatio, Shopify-verkkokaupat, somemainonta, konversio-optimointi, analytiikka ja seuranta, hakukoneoptimointi ja sisältömarkkinointi


Mikäli sinulle herää kysyttävää muutoksesta, ota yhteyttä minuun tai asiakkuudestasi vastaavaan lennokkiin. Olemme innoissamme muutoksesta ja uskomme, että jatkossa voimme rakentaa yhä parempaa markkinointia yhdessä asiakkaidemme ja Obsidian Digitalin kanssa.