Projektipäällikkö

Unelmiemme projektipäällikkö

”Langat pysyy käsissä, tulee toimeen kaikkien jännien creativetyyppien kanssa, myyntitykki, loistava asiakkaiden kanssa…” Hyvää proikkaria voi kuvailla monella tavalla. Mutta millainen olisi paprujen unelmaproikkari ja olisitko se sinä?

Aloitetaan perusjutuista, me etsimme toimistomaailmaa nähnyttä, kokenutta projektipäällikköä auttamaan työtehtävien organisoinnissa.

Toivomme, että olet palveluhenkinen ammattilainen, joka pitää sekä asiakkaat että kollegat onnellisina. Projektien menestyksekäs läpivienti on sinulle arkipäivää ja tunnet viimeisimmät menetelmät ja työkalut. Ymmärrät kuitenkin, ettei paraskaan työkalu ole avain onneen ilman yhteisiä käytäntöjä ja rakenteita. Siksipä toimenkuvaasi kuuluu projektien johtoon liittyvien perusasioiden lisäksi projektinhallintamenetelmien ja sisäisten käytäntöjen kehitys ja jalkauttaminen.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta digimarkkinointitoimistojen maailmasta ja olet vetänyt verkkosivuprojekteja alusta loppuun.

Itse tykkään ihmisläheisistä proikkareista, koska vaikka tässä pyöritelläänkin numeroita välillä, niin eniten ollaan ihmisten kanssa tekemisissä – sekä asiakkaiden että oman jengin. Pitää olla hyvät ihmissuhdetaidot ja empaattisuutta sekä uskallusta.”, Johanna, projektipäällikkö, tuleva työkaverisi.

Olennaista on, että olet avoin uudelle, haluat kehittyä ja pidät ihmisistä – ja välität sen niin omille tekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Projektipäällikkönä osaat purkaa asiakkaiden epämääräisetkin toivetilat selkeiksi projekteiksi ja yksittäisiksi työtehtäviksi. Tunnistat myös lisäkehitystarpeet sekä asiakkaan että toimiston puolella ja tarjoat näihin proaktiivisesti ratkaisuehdotuksia. Myynti, varsinkin olemassa oleville asiakkaille, ei myöskään tuota sinulle vaikeuksia. Projektisi ovat sekä kannattavia että laadukkaita.

Puhut niin koodaria kuin luovaa sisältöäkin ja nautit rautaisten ammattilaisten kanssa töiden tekemisestä ja ideoiden sparrailusta. Tunnet digimarkkinoinnin kommervenkit –”inbound”, ”HubSpot”, ”markkinoinnin automaatio”, ”sisältötekeminen” ja ”some” kuuluvat sanavarastoosi ja työkalupakkiisi.

Paper Planesillä pääset viemään läpi mielenkiintoisia projekteja inspiroivassa työympäristössä. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä tehdä toimenkuvastasi omannäköisesi – ratkaisujasi ei kyseenalaisteta, kunhan ne ovat hyvin perusteltuja. Haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet ja omalla persoonallasi autat meitä kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Näillä eväillä menestyt:

  • Haluat vaikuttaa asioihin ja saat tyydytystä asioiden eteenpäin viemisestä ja kehittämisestä
  • Luot mieluummin uutta kuin ylläpidät vanhaa
  • Et karta vastuuta, vaan otat asiat riuskasti hoidettavaksesi
  • Nautit ihmisten auttamisesta ja tuloksien aikaansaamisesta
  • Pidät huolta yksityiskohdista ja palvelun laadusta menettämättä kuitenkaan ymmärrystä kokonaiskuvasta
  • Muistat huumorin ja pidät pilkkeen silmäkulmassa tiukassakin paikassa.

”Unelmaproikkarista tulee ensimmäisenä mieleen rauhallisuus. Pystyy pitämään fokuksen oikeissa asioissa, vaikka tilanteet olisivat epävarmoja ja hektisiä.” Mika, sisällöntuottaja, tuleva työkaverisi.

 

Huh, pitkä lista asioita. Tunnistitko itsesi?

Lähetä rohkeasti hakemus palkkatoiveesi kera 30.9.2019 mennessä osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi. Lisätietoja roolista ja paikasta saa Tuuli Taloselta numerosta 045 230 0853. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.