Sisältösuunnittelija

Sisältösuunnittelija on digimarkkinointitiimin jäsen, jonka tehtävänä on kehittää ja toteuttaa asiakkaidemme bisnestä edistäviä sisältöjä. Vastuullasi on löytää luova ja tehokas ilmaisu määritetylle sisältöstrategialle.

Mitä sisältösuunnittelija Paper Planesillä käytännössä tekee?

Saatat vetää workshopeja, joissa ideoidaan uusia sisältöjä ja keinoja tavoittaa yleisöt. Tunnet keinot, joilla asiakkaasta saadaan puristettua tarvittavat tiedot vaikkapa verkkosivuston tekstien tuottamiseen. Luot aikatauluja, suunnitelmia ja kalentereita menestyvän sisällön tuottamiseen.

Kirjoitat tuotesivuja, videokäsiksiä, blogikirjoituksia, whitepapereita, raportteja, some-päivityksiä ja mainoksia, uutiskirjeitä ja kaikkea muuta koukuttavaa. Ymmärrät tuloksellisuuden merkityksen ja olet jatkuvasti valmis peilaamaan tuloksia yhdessä analytiikka- ja mainonnan ammattilaisten kanssa.

Suunnittelet verkkosivustouudistuksia yhdessä muun tiimin (esim. data-analyytikko, graafinen suunnittelija, palvelusuunnittelija, developer) kanssa. Kirjoitat nasevaa nettisivucopyä ja tunnet hakukoneoptimoinnin salat enemmän kuin hyvin. Briiffaat ja tuet junnumpia suunnittelijoita ja sisällöntuottajia.

Millaista ihmistä etsimme? 

Ihmistä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Käytännössä ihmistä, johon voi huoletta luottaa. Teet työsi tehokkaasti ja ajoissa, kommunikoit asiakkaiden kanssa asiantuntevasti ja autat heitä saavuttamaan parempia tuloksia.

Sinulla ei mene sormi suuhun, jos johonkin kysymykseen ei ole valmista vastausta. Haluat jatkuvasti oppia ja kehittyä paremmaksi – myös itsenäisesti. Teet yhtä huolella ja intohimolla niin yksittäiset blogikirjoitukset kuin suuret nettisivuprojektitkin. Olet itsenäinen tekijä, jonka työn jäljestä ei tarvitse huolehtia.

Parhaiten menestyt sisältösuunnittelijan roolissa, kun et jämähdä yhteen muottiin, vaan pyrit uudistamaan itseäsi, tehtäviäsi, kollegoitasi ja asiakkaitasi.

”Ymmärrät asiakkaiden haasteita ja osaat suositella erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja niiden ratkaisemiseksi. Sisältösuunnittelijana oletkin toiselta nimeltäsi sisältökonsultti. Ammattitaitoasi on olla johdonmukainen, tarkka ja tuloshakuinen, mutta toteutustavoissa joustava asiakkaasi tarpeiden tulkki.
Auli, sisältösuunnittelija, tuleva työkaveri.

Lisää unelmakandidaatin ominaispiirteitä:

 • Erinomainen suomen ja/tai englanninkielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
 • Työkokemusta markkinointiviestinnän toimistosta
 • Energinen, oma-aloitteinen ja oppiva
 • Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin lainalaisuuksista sekä intoa lainalaisuuksien rikkomiseen ja kehittämiseen
 • CMS/HubSpot/mainonnanhallinta yms. digitaalisen markkinoinnin työkalujen tuntemus
 • Kokemusta nettisivuprojekteista ja mikrocopyn kirjoittamisesta

”Eniten Paper Planesilla ovat vakuuttaneet vankka sisältökeskeisyys ja ammattiylpeys – huonoa tuotetta ei päästetä seulan läpi. Lisäksi projektit ovat monipuolisia, ja omien vahvuuksien esiin tuomiseen kannustetaan.”
Mika, sisällöntuottaja, tuleva työkaveri


Mitä tarjoamme?

 • Mahdollisuuden tehdä työtä loistavien, kestävämpää tulevaisuutta edistävien asiakkuuksien kanssa.
 • Vapauden toteuttaa projektit juuri kuten haluat. Olet usein jo myyntivaiheessa mukana projektien suunnittelussa, joten pääset itse myös vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teemme.
 • Rennon ja joustavan työilmapiirin. Voit tehdä työtä toimistollamme Kalasatamassa tai etänä.
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi niin asiakkuuksissa kuin esimerkiksi koulutuksissa.
 • Alan standardien mukaisen kompensaation.


Paper Planes

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja. 

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä Tuulilta (+358 45 2300 853).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja liitteineen 14.3. mennessä Tuuli Taloselle sähköpostitse osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi.