Sisältösuunnittelija

Oletko koskaan tuskastellut työhakemusten kirjoittamisen kanssa? Saattaa tulla yllätyksenä, että työpaikkailmoitustenkin kirjoittaminen on joskus hankalaa.

Miten kuvailisi hakijan ominaisuuksia nasevasti niin, että ilmoitus vastaisi pääkopan sisäistä kuvaa ihannetyypistä? Miten jättäisi kuitenkin sen verran ilmaa ilmoitukseen, että mahtavat tyypit uskaltaisivat rohkeasti hakea ja tulla tapaamaan meitä?

Ei auta kuin lähteä liikkeelle työnkuvasta ja tulevien työkaverien ajatuksista.

Mitä sisältösuunnittelija tekee?

Vedät workshopeja, joissa ideoidaan uusia sisältöjä ja keinoja tavoittaa yleisöt. Luot aikatauluja, suunnitelmia ja kalentereita sisällöntuotannolle. Kirjoitat tuotesivuja, videokäsiksiä, blogikirjoituksia, whitepapereita, raportteja, uutiskirjeitä ja kaikkea muuta koukuttavaa.

Suunnittelet verkkosivustouudistuksia yhdessä muun tiimin (esim. data-analyytikko, graafinen suunnittelija, palvelusuunnittelija, developer) kanssa. Kirjoitat nasevaa nettisivucopyä. Briiffaat ja tuet junnumpia suunnittelijoita ja sisällöntuottajia.

Et tyydy, vaan haluat kehittyä paremmaksi. Jatkuva, sisäinen palaute työstäsi tuntuu luontevalta ja näet arvon siinä, että saat palautetta sekä junnuilta että senioreilta tekijöiltä. Kommunikoit asiakkaiden kanssa asiantuntevasti ja autat heitä saavuttamaan parempia tuloksia. Teet yhtä huolella ja intohimolla niin yksittäiset blogikirjoitukset kuin suuret nettisivuprojektitkin. Olet itsenäinen tekijä, jonka työn jäljestä ei tarvitse huolehtia. Olet silti tiimipelaaja, joka nauttii porukalla tekemisestä.

Parhaiten menestyt sisältösuunnittelijan roolissa, kun et jämähdä yhteen muottiin, vaan pyrit uudistamaan itseäsi, tehtäviäsi, kollegoitasi ja asiakkaitasi.

”Ymmärrät asiakkaiden haasteita ja osaat suositella erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja niiden ratkaisemiseksi. Sisältösuunnittelijana oletkin toiselta nimeltäsi sisältökonsultti. Ammattitaitoasi on olla johdonmukainen, tarkka ja tuloshakuinen, mutta toteutustavoissa joustava asiakkaasi tarpeiden tulkki.
Auli, sisältösuunnittelija, tuleva työkaveri.

Lisää unelmakandidaatin ominaispiirteitä:

  • Erinomainen suomen ja/tai englanninkielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
  • Energinen, oma-aloitteinen ja oppiva
  • Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin lainalaisuuksista sekä intoa lainalaisuuksien rikkomiseen ja kehittämiseen
  • CMS/HubSpot/mainonnanhallinta yms. digitaalisen markkinoinnin työkalujen tuntemus
  • Nähnyt elämää toimistomaailmassa
  • Kokemusta nettisivuprojekteista ja mikrocopyn kirjoittamisesta

”Eniten Paper Planesilla ovat vakuuttaneet vankka sisältökeskeisyys ja ammattiylpeys – huonoa tuotetta ei päästetä seulan läpi. Lisäksi projektit ovat monipuolisia, ja omien vahvuuksien esiin tuomiseen kannustetaan.”
Mika, sisällöntuottaja,tuleva työkaveri

Mitä tarjoamme?

  • Mahtavat, välittömät ja karaokea mielellään yhdessä laulavat työkaverit.
  • Kiinnostavia ja monipuolisia projekteja. Olet usein jo myyntivaiheessa mukana projektien suunnittelussa, joten pääset itse myös vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teemme.
  • Rennon, joustavan työilmapiirin ja toimiston Punavuoressa (kohta Kalasatamassa).
  • Mukavan asiakaskunnan.

”Paper Planesilla saa oikeasti antaa palaa – itsensä ylittämiseen, oma-aloitteisuuteen ja kokeilukulttuuriin kannustetaan.”
Kaisa, sisältösuunnittelija & QA Head, tuleva työkaveri

Paper Planes                      

Paper Planes tekee 10x-tuloksia. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille kymmenkertaisia tuloksia tuottavia sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja. Toimistomme sijaitsee vielä hetken aikaa Punavuoressa, pian muutamme Teurastamon alueelle Kalasatamaan.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä Tuulilta tai vaikkapa suoraan sisältöstrategi Jaakolta (jaakko.soudunsaari@paperplanes.fi, 0405534809) tai sisältösuunnittelija Kaisalta (kaisa.leino@paperplanes.fi, 0408434897).

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja liitteineen 29.7. mennessä Tuuli Taloselle sähköpostitse osoitteeseen tuuli.talonen@paperplanes.fi.