Visuaalinen suunnittelija

 

Työpaikkailmoituksissa keskitytään yleensä hakijan vaatimuksiin. Koska emme ole suuren suuri emmekä kauhean tunnettu toimisto eivätkä kaikki tähän työympäristöön sovi, ajattelimme aloittaa kertomalla meistä itsestämme. Niin julkealta kuin se tuntuukin.

Miksi Paper Planes on fantastinen työpaikka?

Saatamme olla naiiveja, mutta uskomme vilpittömästi, että ihmiset saavat parhaat mahdolliset tulokset aikaan, kun heillä on kivaa töissä. Niinpä olemme pyrkineet luomaan työympäristön, jossa

 1. oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita
 2. tuetaan työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä
 3. annetaan ihmisille vapaus työskennellä heille sopivilla tavoilla
 4. innostutaan uusista ideoista ja investoidaan niiden jatkokehitykseen
 5. työskentelee toistensa seurasta nauttivia ihmisiä.

Tällä hetkellä meitä on 19. Toimistomme sijaitsee Teurastamon kupeessa Kalasatamassa. Käytämme luonnollisesti parhaita mahdollisia työvälineitä.

Koska olemme nuori ja kasvava yritys, työpäivien sisällöt voivat vaihdella suurestikin. Tyypillinen työviikko voi sisältää esimerkiksi responsiivisten verkkosivujen suunnittelua, yhdessä ideointia, presentaatioiden viimeistelyä näyttäviksi, infografiikan kuvittamista tai printtimateriaalien taittoa. Asiakkaamme ovat mukavia ja projektit mielenkiintoisia.

Millaisen visuaalisen suunnittelijan haluamme löytää?

Uutena työkaverinamme pärjäät varmasti erinomaisesti, jos kysyt hyviä kysymyksiä ja kuuntelet oikeassa paikassa. Meidän arjessamme suunnittelu on luovuutta, asiakaspalvelua, tiimityötä ja ongelmanratkaisua – kaikkea sopivassa suhteessa. Suunnittelijana sinä olet jo kokenut, haluat tehdä asiat hyvin ja pidät uusienkin asioiden oppimista tärkeänä.

Työkalupakkiisi kuuluvat:

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe InDesign
 • Sketch
 • Invision
 • Microsoft Office

Plussaa tuovat:

 • Adobe After Effects
 • Adobe Premier Pro

Lue Marikan kokemuksista Paper Planesin visuaalisena suunnittelijana.

Mikäli kuvaus osui nappiin, lähetä hakemus palkkatoiveineen Ville Pelttarille 2.2.2020 mennessä osoitteeseen ville.pelttari@paperplanes.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saa Ville Pelttarilta numerosta 050 348 9297.