Sisältöstrategi

Tiedätkö sen fiiliksen, kun löydät monimutkaisiin haasteisiin luovat ratkaisut? Sisältöstrategina pääset sekä rakentamaan strategioita että toteuttamaan niitä luovasti – ihan työksesi.

Sisältöstrategina autat asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet markkinoinnin keinoin. Suurimmaksi osaksi työpäiväsi kuitenkin koostuvat oivalluksien etsimisestä sisältöstrategioihin, sisältömarkkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, kirjoittamisesta, muiden tekstien sparrailusta ja workshoppien vetämisestä. Asiantuntijuudellasi luot uutta liiketoimintaa ja osallistut aktiivisesti myyntiin ja asiakkuuksien kehittämiseen.

Sisältöstrategi on meillä senioripositio. Perustuen kokemukseemme siitä, kuinka nopeasti ihmiset tyypillisesti oppivat ja kehittävät ajatteluaan, tässä roolissa toimimiseen vaadittavien kykyjen kehittyminen vaatii ainakin viiden vuoden kokemuksen alalta. Alla oleva pitkä lista kenties auttaa ymmärtämään, miksi.

Jotta onnistuisit tässä tehtävässä, sinulla tulisi olla…

  • Vuosien kokemus markkinointisisällön kirjoittamisesta ja editoinnista
  • Kokemusta luovien ja/tai strategiaprojektin vetämisestä (esim. markkinointikampanjat, brändistrategiat, sisältöstrategiat, verkkosivuprojektit jne.)
  • Halua suunnitella ja vetää workshoppeja
  • Intoa luoda yhdessä asiakkaiden ja kollegojen kanssa
  • Natiivitasoinen englannin tai suomen kielen taito. Parhaassa tapauksessa olet lähes kaksikielinen ja kirjoitat sujuvasti molemmilla kielillä.
  • Tunnet sisältö-, inbound- ja digimarkkinoinnin salat syvällisesti

Mutta miksi hakisit juuri meille?

Kiva, kun tuli puheeksi. Kulttuurimme perustuu visionääriseen ongelmanratkaisuun, avoimeen keskusteluun ja korkeiden tavoitteiden asettamiseen. Osana tiimiämme saat vapauden tehdä projekteja juuri niin kuin parhaaksi näet, pääset tekemään yhteistyötä älykkäiden ja ystävällisten kollegoiden ja asiakkaiden kanssa sekä voit kehittää taitojasi entisestään.

Täydellinen tasapaino vapautta ja tukea. Kiehtovat asiakkaat. Mahdollisuus hyödyntää kykyäsi suunnitella strategioita sekä mielikuvitustasi strategioiden luovassa toteutuksessa. Tämän me lupaamme.

Uskomme pitkien päivien ja venytettyjen työviikkojen johtavan huonoihin tuloksiin. Innostuneena ja levänneenä töihin tuleminen mahdollistaa luovan ongelmanratkaisun. Toimistollamme näet harvoin ketään iltaisin.

Pari sanaa Papruista

Paper Planes on markkinointitoimisto, joka on keskittynyt sisältöön, inbound-markkinointiin ja digitaaliseen suunnitteluun. Uskomme 10X-tuloksiin, jotka saavutamme yhdistämällä dataan perustuvat oivallukset ja luovan vapauden. Monipuolisesta asiakaskunnastamme löydät niin pörssijätit kuin jännittävät startupitkin. Suuri osa on B2B-yrityksiä. Paper Planes syntyi vuonna 2014 ja nykyään meillä työskentelee 20 henkilöä. Viihtyisä toimistomme sijaitsee trendikkäällä Teurastamon alueella.

Kuulostaako hyvältä? Hae näin:

Lähetä hakemuksesi Tuuli Taloselle (tuuli.talonen@paperplanes.fi) 28.9. mennessä. Lisätietoja roolista ja paikasta saa Tuulilta numerosta 045 230 0853. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.