Senior Paid Search Specialist

Haemme digitaalisen markkinoinnin tiimiimme kokenutta SEM-osaajaa. Meillä pääset osaksi vahvaa tiimiä, jossa vastaat asiakkaittesi digimarkkinoinnin tärkeimmistä kanavista kokonaisvaltaisesti. 

Tehtäväsi on kehittää ja optimoida digitaalisen mainonnan tilejä, analysoida tuloksia ja viestiä kehitysideoista proaktiivisesti asiakkaillesi ja kollegoillesi. Me Paper Planesilla uskomme luovuuden ja datan liittoon, joten tukenasi on oman tiimin lisäksi yli 20 hengen organisaatio, joka koostuu mm. sisällöntuottajista, web-developereista ja visuaalisista suunnittelijoista. Olet luonteeltasi itseohjautuva, analyyttinen ja tarkka. Arvostat muiden näkemystä ja pystyt reagoimaan uusiin tilanteisiin nopeasti. Ennen kaikkea saat kicksejä tuloksista.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa Google Ads- ja Google Analytics -osaamista 
  • Ymmärrystä hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnista
  • Kykyä esiintyä ja kommunikoida 
  • Vahvaa kielitaitoa (suomi tärkein, muu kielitaito plussaa)
  • Intoa opetella uusia asioita ja jakaa oppeja kollegoillesi

Kokemus muista mainonnan kanavista, kuten Facebook Ads ja LinkedIn Ads, katsotaan eduksi, kuten myös Google Tag Manager-, Data Studio- ja Search Console -osaaminen.

Mitä me tarjoamme?

  • Mahdollisuuden päästä mukaan vaikuttamaan yritysten digimarkkinointiin kokonaisvaltaisesti, sillä Paper Planes vastaa usein myös asiakkaidensa verkkosivustojen sisällöistä ja sivustokehityksestä.
  • Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin, jossa kehityt oman alasi huippuosaajaksi ja jossa tuemme toisiamme. 
  • Joustava työaika, lounasetu ja loistavat etätyömahdollisuudet.
  • Mahdollisuuden oppia uutta, sillä panostamme työntekijöiden yksilölliseen kehittymiseen.

Mutta miksi hakisit juuri meille?

Kiva, kun tuli puheeksi. Kulttuurimme perustuu visionääriseen ongelmanratkaisuun, avoimeen keskusteluun ja korkeiden tavoitteiden asettamiseen. Osana tiimiämme saat vapauden tehdä projekteja juuri niin kuin parhaaksi näet, pääset tekemään yhteistyötä älykkäiden ja ystävällisten kollegoiden ja asiakkaiden kanssa sekä voit kehittää taitojasi entisestään.

Täydellinen tasapaino vapautta ja tukea. Kiehtovat asiakkaat. Mahdollisuus hyödyntää kykyäsi suunnitella strategioita sekä mielikuvitustasi strategioiden luovassa toteutuksessa. Tämän me lupaamme.

Uskomme pitkien päivien ja venytettyjen työviikkojen johtavan huonoihin tuloksiin. Innostuneena ja levänneenä töihin tuleminen mahdollistaa luovan ongelmanratkaisun. Toimistollamme näet harvoin ketään iltaisin (tosin näin korona-aikana siellä ei ole juuri ketään päiväsaikaankaan).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen matias.vahtola@paperplanes.fi. Lisätietoja roolista ja paikasta saa Matiakselta numerosta 050 331 7178. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.