Jakelu ja optimointi kulkevat käsi kädessä

Optimointi ja sisällön tehokas jakelu varmistavat sen, että luodut sisällöt tavoittavat lukijansa ja tuottavat tuloksia.

Hakukoneoptimointi takaa sisällön löydettävyyden. Olemassa olevat yleisöt tavoittaa yrityksen omissa kanavissa, kuten uutiskirjeessä. Uusia yleisöjä tavoitellessa sisältömarkkinointi ja verkkomainonta toimivat loistavana parivaljakkona, sillä erinomaiset sisällöt luovat verkkomainontaan asiakkaita koukuttavia teemoja, mikä tuo uusia tehoja mainontaan.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneiden kautta saapuva liikenne on tyypillisesti kaikkein suurin liikenteen lähde yrityksen sisällöille – siksi hakukonetuloksissa näkyminen on elintärkeää. Sekä teknisten että sisällöllisten keinojen avulla autamme sisältöjä nousemaan Googlen hakutulosten ensimmäisten joukkoon, valitsemillanne ja yritystoimintanne kannalta tärkeillä hakusanoilla.

Google Ads -hakukonemainonta

Hakukonemainonta on erittäin kustannustehokas tapa saavuttaa laajempi yleisö. Asiantuntemuksemme avulla luomme tuloksekkaita ja huippuunsa viilattuja hakukonekampanjoita, joita seuraamme ja optimoimme jatkuvasti kampanjan edetessä. Tavoitteellisen tekemisen varmistamiseksi kiinnitämme erityishuomiota kattavaan raportointiin, jotta kampanjasta saadut opit saadaan hyödynnettyä.

Sosiaalisen median mainonta

Some-mainonta (Facebook, LinkedIn, Twitter) on erittäin tehokas työkalu erityisesti tarkan kohdennettavuutensa myötä: käytät markkinointibudjettia vain niihin henkilöihin, jotka ovat kampanjasi onnistumisen kannalta kaikkein tärkeimpiä. Teemme tarpeidesi mukaisen some-kampanjan alusta loppuun, matkan varrella viilaten, ja tarjoamme kaikista kampanjoista tarkat raportit tulevien toimenpiteiden kehittämistä varten.

Sähköpostimarkkinointi

Yrityksen omista kanavista uutiskirje on kaikkein tehokkaimpia, ja siksi uutiskirjetilaajat ovat arvokasta pääomaa, jotka ansaitsevat kaikkein parhaat sisällöt luettavakseen. Hyvä uutiskirje tehdään lukijalähtöisesti, ja samalla se tarjoaa mahdollisuuden jakaa yrityksen sisältöjä ja uutisia helpolla, keskitetyllä tavalla. Katso myös: Inbound-markkinointi.