Suutarin lapset iloitsee

Hyvin suunniteltu on vielä aivan täysin tekemättä. Perustimme Paper Planesin hieman yli vuosi sitten, koska luotimme osaamiseemme ja sisältöjen voimaan. Samaan aikaan uskoimme, nosteen saaminen paperisiipien alle ottaisi aikansa. Tarkoituksemme oli käyttää tuo aika oman sisällön tuottamiseen, jotta voisimme näyttää osaamisemme.

Toisin kävi.

Olemme olleet alusta asti täysi kiinni asiakastöiden parissa. Ihana tilanne. Olemme voineet kasvaa turvallisesti ja tuloksekkaasti. Ensimmäinen vuosi on ollut upea kokemus ja näkymät toiselle vuodelle suorastaan huimaavat.

Olemme tähän asti lentäneet tutkan alla ja kasvaneet kuin varkain yhdeksi Suomen eturivin sisältötoimistoksi. On aika, että meistä kuullaan. Emme enää halua vitsailla siitä, miten suutarin lapsella ei ole kenkiä. Siksi julkaisemme uudet sivumme ja avaamme Paper Planesin blogin.

Blogistamme tulet löytämään työntekijöidemme kirjoituksia markkinoinnista, luovuudesta, työelämästä ja muista kiinnostavista aiheista. Haluamme kertoa kokemukseemme nojaten, miten alati monimutkaistuvalla markkinoinnin kentällä luovuus ja tekniikka linkittyvät toisiinsa tuloksellisessa ja uutta luovassa markkinoinnissa.

Haluamme kertoa kiinnostavista aiheista henkilökohtaisella, selkeällä, ajattomalla ja käytännöllisellä otteella. Haluamme tarjota ajatuksia, jotka inspiroivat ja auttavat markkinoijia maassamme. Tervetuloa mukaan.