Sympa – Käyttäjälähtöinen sisältö ohjasi verkkosivu-uudistusta

Vuonna 2005 perustettu Sympa on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen perheyritys, jonka pilvipalveluna toimivalla HR-järjestelmällä on yli 150 000 käyttäjää yli 50 maassa. Olemme auttaneet Sympaa mm. sisältöstrategian, verkkopalvelun ja ilmeen kehittämisessä.

Yhteistyön voimalla konversiot moninkertaistuvat

Kaikki alkoi sisältöstrategiasta. Onnistuneen projektin myötä jatkoimme luontevasti yhteistyötä Sympan kokonaisvaltaisena markkinointikumppanina, ja olemme tukeneet heitä konversioiden kasvattamisessa mm. uudistamalla verkkopalvelun ja hoitamalla hakukonemarkkinointia, sisällöntuotantoa ja somekampanjointia.

 

Ilme ajan tasalle

 

Uudistunut verkkopalvelu

Verkkosivu-uudistuksen aikana sivuston sisällöt, käyttöliittymä, visuaalinen ilme ja teknologia kävivät läpi täydellisen muodonmuutoksen content first -periaatetta noudattaen. Näin sivustolla vierailevan kokonaiskokemusta parannettiin huomattavasti. Visuaalisesti päädyimme yleisilmeeltään vaaleaan ja ilmavaan ratkaisuun, jossa sisällöt pääsevät loistamaan. Runsaiden kuvien ansiosta itse tuote tulee aidommin esiin.

Uusissa sisällöissä keskityimme sisältöstrategian mukaisesti nostamaan esille Sympan HR-ratkaisun hyötyjä asiakkaiden henkilöstöhallinnon ongelmien korjaajana.

Tekniseltä toteutukseltaan WordPress-alustalle rakennettu sivusto on modulaarinen – näin myös asiakkaalla on vapaat kädet lisätä ja muokata elementtejä halunsa mukaan. Sivuston optimointia ja kehittämistä konversioasteen parantamiseksi jatketaan GDD-mallin mukaisesti. Tähän mennessä saavutetut tulokset ovat päätähuimaavia: liikenne on kasvanut merkittävästi ja konversioaste on noussut useamman prosenttiyksikön, ja tuo moninkertaisesti liidejä aikaisempaan verrattuna

 

Kuvituksia Sympalle

 

Ilme ajan tasalle

Brändi-ilme on kehittynyt luontevasti luomiemme materiaalien myötä. Ilmettä täsmennettiin uuteen brändiohjeistukseen, ja olemme myös suunnitelleet Sympalle monikäyttöisen ikonisetin. Uusi ilme on esiintynyt jo useissa tekemissämme bannerimainoksissa, tapahtumien markkinointimateriaaleissa, PowerPoint-esityksissä…

Kumppanuutta ja kuppikakkuja

Yhteistyömme Sympan kanssa on hauskaa, rentoa ja kokonaisvaltaista. Kaikki perustuu yhdessä tekemiseen, ja onkin mukavaa, kun asiakas jaksaa välittää lopputuloksesta aivan yhtä paljon kuin mekin. Kuukausipalaveriin on aina ilo mennä, kun tietää vastassa olevan hyviä ideoita pursuilevan Sympa-tiimin – ja lautasellisen herkullisia kuppikakkuja.